Trailer til Sinister 2

Uhyggelige børn, onde hjemmeoptagelser... og rigeligt med Buhguul
Billede
(© Blumhouse Productions)

OPDATERET:

Efter offentliggørelsen af teaseren til Sinister 2 i tirsdags er traileren netop blevet frigjort i tide, så vi alle kan gå på weekend med et godt gys.

Buhguul, det særdeles uhyggelige og onde væsen fra den originale Sinister, får rigelig med plads i den nye trailer.

--------------------------------------------------

Gyseren Sinister fik stor kommerciel succes tilbage i 2012, så det er ikke nogen overraskelse, at Blumhouse Productions (Paranormal Activity, Ouija) har valgt at producere en efterfølger. Nu er en kort 16 sekunders teaser blevet offentliggjort.

[banner_here]I den originale film spiller Ethan Hawke en forfatter, som hjemsøges af gamle videooptagelser, samt af det mord han efterforsker til sin nye bog.

'Sinister 2' fortsætter, hvor den forrige slap, denne gang med Shannyn Sossamon i hovedrollen. Hun spiller en enlig mor, som forsøger at beskytte sine to ni-årige tvillinger, efter de er flyttet ind i et ældre hus, der er hjemsøgt af Buhguuls onde ånd.

Teaseren afslører ikke meget, men uhyggelige små børn i en kornmark giver en stemning a la Children of the Corn. Med besatte afkom, onde ånder og et velleveret skrig fra Sossamon i slutningen af teaseren, kan man kun håbe, at 'Sinister 2' bliver lige så vellykket og uhyggelig som den første.

Sinister 2 har premiere den 20. august.