Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste voldsomme trailer til Mad Max

What a lovely day!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Vanviddet nærmer sig biograferne med hjulspor i sandet, og i dag er den sidste trailer til Mad Max: Fury Road landet.

Alt, vi har set, fra denne film har set ualmindeligt fedt ud. Adrenalinet pumper gennem George Millers billeder, og Tom Hardy og Charlize Theron ligner værdige arvtagere til Mel Gibsons ikoniske galning.

For præcis et år siden delte vi de første reaktioner på filmen, der blev kaldt "Mad Max på steroider". Siden da er den ene efter den anden imponerende trailer dukket op til overfladen - nyd den sidste!

Mad Max: Fury Road får dansk premiere den 14. maj.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Ja, hvad skal man sige - Det ligner en stor fed inhabil portion af en god film. Sikkert fede effekter, men nøj hvor er de bedste film virkelig også bare af den kaliber!

CINEMANDRUP

Det kan kun gå hen og blive en god dag, når denne film rammer biografen. Mad Max får sin længe ventet brutalte opdatering.

Otto-Mandias

Det man skal huske med film som dem her (personlight har jeg døbt dem testosteron-film, men det betyder selvfølgelig ikke at det kun er drenge der må se dem) er at de er for sjov.
Hvis man går ind og ser Expendables for plottets skyld, bliver man skuffet. Går man ind og ser Expendables for at se alle de gamle action helte springe ting i luften sammen, så har man det sjovt. Tror det er det samme med den her. Det var det i hvert fald med de gamle Mad Max film.
Er specielt glad for at Tom Hardy har overtaget fra Mel Gibson. Så meget som Mel er rimeligt ikonisk overfor Mad Max serien, så var han bare også et røvhuld. Så vidt jeg ved er Hardy ikke slem.

dippegalantuser/922792

...virkelig god ud. Jeg håber virkeligt på at den bliver en rigtig bastard af en film, hvor der skiftes mellem ultravold, filosofi og stemning. Det ville være enormt episk og så kan vi komme til at se en genindspilning, der er bedre end originalen.

Men vi må jo vente og se...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter