Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Jurassic World

It's not about control

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Så er der udkommet en ny trailer til Jurassic World.
_________________________________________________

Som opvarmning har Universal Pictures henover weekenden udgivet tre nye plakater, som du kan se nedenfor.

Første plakat er en mindre genistreg. Der spilles naturligvis på frygten for et gigantisk kødædende monster, men også på risikoen/idiotien ved at placere mennesker og levende dinosaurerer side om side - panserglas og massive metalvægge til trods.

Anden plakat satser på det mere spektakulære. Diverse B-film har længe dyrket kampen mellem hajer og mytologiske eller forhistoriske væsner, og selvom der ikke er tvivl om udfaldet i dette tilfælde, er det god reklame for ethvert ambitiøst akvarium.

Tredje plakat er ren action og den klart mest kedelige. Velociraptorer løber side om side med Chris Pratt på en motorcykel, som til forveksling ligner jagt-scenen med Pete Postlethwaite i The Lost World.

Den nye trailer gik online i dag ved 17-tiden.

Jurassic World

Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World får premiere den 11. juni.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Der bliver altså kaos i parken igen! Eller ikke bare kaos... DET ER DINO-KAOS! Så meget ved jeg da nu, at den kommer til at handle om en et KÆMPEKØDÆDENDE MONSTER, som er gået helt ud af kontrol, og kan nu forvolde stor kaos til alle mennesker omkring området, hvor dinosaurene hører til.

Nå, men lad os se hvad det så kommer til at ende med, når den da skal komme senere her på året. KAN vi mon holde os tilbage på sæderne under hele filmen, eller må vi helt fl... FLYGTE! ;)

Peteruser/170355

Tror altid, at jeg vil se dinosaur film, men synes at traileren leder tankerne hen til noget King Kong lignende (især første plakat også) blandet sammen med Guardians of the galaxy humor (ikke fordi Chris pratt er en one-trick pony), hvilket jeg umiddelbart synes er lidt en skam i forhold til de forrige film, som lagde vægt på det at udforske verdenen og dinosaurerne og både var alvorlig samt løssluppen til tider..

Desuden synes jeg at dinosaurerne er lidt for "godt" lavet, CGI-mæssigt) - men det er nok bare mig..

Men er det jo kun en trailer, og filmen skal self. ikke være 100% som de forrige i serien, så det det kan jo være det fungerer perfekt i sin helhed.

Interessant film..

CINEMANDRUP

Fed trailer, som helt sikkert byder op til at rumme mange gode elementer, som jeg virkelig VIRKELIG håber at filmen kan holde.

At denne nye super dino kan kommunikerer med andre arter har jeg lidt svært ved at forholde mig til og at ligefrem vælge at gå ind til denne super dino er om nok endnu svære at forholde sig til. Chris Pratt er altså manden som kan "tale" med raptors og det mener han så åbenbart ikke er nok så han vil så forsøge at tale med denne super dino - you got som balls dude.
At have disse raptors på deres side virker underligt for filmen føler jeg og må indrømme, at når han kører race med dem mister jeg lidt fornemmelsen af hvad der kunne være en fed film.

Fie

Den ser jo helt fantastisk ud! Håber virkelig at der kommer nogle gode scener med den mosasaur! Det eneste der trækker lidt ned er at hverken raptorer eller t-rex har fjer, det ville ellers have været prikken over i'et.

Mikkeluser/609931

jeg ved sku ikk helt hvad jeg skal mene om denne nye Jurrasic world film... den ser rigtig fed ud, MEN at han kan træne Raptor til at følge ham køber jeg ikk helt og går de bare ind til denne super dino?.. det ser sku godt nok dumt ud!

Men jeg skal self se den :)

Jacob

Jeg elsker selvfølgelig at man på mange punkter vender tilbage til, hvad der så glimrende fungerede i den første film, men nu kan den her super-dino åbenbart også kommunikerer med andre arter - synes det hele kører lidt af sporet.

Jacob

... har stadig lidt svært ved, at se Chris Pratts karakter kører race med dinoer.

Christian

De her plakater er ret så stilfulde og kunne godt minde mig om noget promotion man så for det virkelige livs SeaWorld, i Orlando (tror faktisk også det er det "feel" de ønsker at frembringe). Disse skiller sig også godt ud fra plakaterne der var lavet til Jurassic Park 1&2 (Skid hul i 3'eren, den er ikke værd at snakke om)

I denne tid, hvor så megen poster-"art" er slatten, billig, uopfindsom, uoriginal og grinagtig dårligt sammensat photo-shop, så er disse plakater her absolut i den flotte ende af skalaen. Det er den slags poster-art kampagne der går smukt sammen hånd i hånd.

I forhold til plakaterne der er kreeret til den kommende "Avengers: Age of Ultron", så er disse "Jurassic World" plakater direkte fænomenale ved sammenligning! Ultron promotionen er så skamfuld. Men nok om det

Two Thumbs up for disse JW plakater :-)

dippegalantuser/922792

Jeg har set dig bruge ordet "stirilistisk" nogle gange efterhånden. Det eksisterer bare ikke og derfor har der været nogle af dine indlæg, hvor jeg har haft lidt svært ved at fange din mening.

Mener du i virkeligheden "stilistisk"? For så giver dine indlæg mening for mig...

Christian

Ja, jeg mener naturligvis stilistisk ;-) Faktisk glad for at du lige pegede det ud. Jeg ved ikke hvad der sker for min computer, men af en eller anden grund har den hele tiden rettet det til "stirilistisk", og jeg har ikke lagt mærke til det før nu! Jeg forstår ikke altid lige hvordan det er "stavekontrollen" synes den skal fungere, men mening giver det ikke :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter