Cookie- og Privatlivspolitik

Furious 7: Filmseriens fremtid efter Paul Walker

"Ingen af os har lyst til at være her"

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Paul Walker omkom tragisk i en bilulykke, mens optagelserne til Fast & Furious 7 stod på. Det har medført usikkerhed om fremtiden for den meget populære filmserie.

Da vi mødte holdet fra filmen i Los Angeles, spurgte vi, om serien, der ser ud til at være ustoppelig ved billetlugerne, vil blive lige så lang som James Bond. Og om filmens vigtighed for de tre skuespillere, der var tættest på Paul Walker: Vin Diesel, Jordana Brewster og Tyrese Gibson.

Sidstnævnte svarede hudløst ærligt og rørende, at han ikke kunne tænke på andet og egentlig helst ikke ville være til stede ved interviewet.

Fast & Furious 7 er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Jeg håber 100% på at de IKKE laver endnu en film i rækken, 2 grunde.
1. Det her og vil aldrig være det samme uden PW.
2. Er det virkelig kun mig der syntes der mangler noget i 7'eren, jeg syntes den mangler noget af det sammenhold de havde i 5'ern og i 6'ern, og foreksempel, det med boksen i Rio, det er fantasifuldt og de siger at de har arbejdet så hårdt på ikke bare at få den til at ligne en eller anden anden action film, men det syntes jeg personligt faktisk er fejlet mere end med de andre.
Og jeg tror heller ikke at det er det PW ønsker, just saying.

Nicouser/659215

Der er snak om en spinoff film som omhandler Hobbs. Som jeg ser det, kan filmen handle om Shaw bryder ud\stikker af fra spjaldet. Shaw vs Hobbs.

Sidder med et USA keyboard, derfor stavefejl.

Vino

If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.

- Paul Walker <3

Lizetteuser/507294

Det tror jeg sgu ikke han havde det sådan da han død, da han brændte ihjel ;(

Vino

Nej nej men skrev det som et hyldst til Paul Walker da han er en fantastisk skuespiller :)

TheGreatAngel

Om han brændte ihjel eller om han døde i styrtet.. Man kan ikke vide det, men har set klip fra et overvågnings kamera og ser ikke just ud til at man kan overleve sådan en brag før branden.. just saying :p

forrygende interview btw, med Vin der som altid reklamere storartet med filmene og så selvfølgelig den rørte tanke om PW :)

Rasmus/Musen

Serien har jo kørt med hele syv film nu! Og det her er virkelig et interview, som kan gøre et godt indtryk, både på fans´ene, men også dem selv omkring, hvad der skal ske nu med serien.

Håber de vil vise en masse fed action og drønende hurtig vildskab i fremtiden for os! ;)

CINEMANDRUP

Ingen tvivl om at skuespillerne er rørte over de mange interviews de må give i forbindelse med filmen, hvilket også ses i ovenstående klip. Tankerne går til Paul Walker hele vejen igennem og derfor står filmen ekstra stærkt.

Henrik

hee

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter