Cookie- og Privatlivspolitik

Effektivt tv-spot til Avengers 2

Helte og skurke

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

I et nyt tv-spot til Avengers 2 demonstrerer hver superhelt og -skurk sine særlige evner, og det gør de meget godt. Særligt Captain America og Thor ser ud til at være på toppen.

Teaseren kommer som én af de absolut sidste appetitvækkere før premieren om ca. to uger, og der er noget at leve op til. Både kommercielt og kunstnerisk.

Den første Avengers-film debuterede med 393 mio. dollars på verdensplan, hvor den i sidste ende indspillede 1,52 mia. dollars og dermed blev den tredje mest indtjenende film nogensinde efter Avatar og Titanic.

Avengers: Age of Ultron får biografpremiere den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Der er 16 dage til filmens Premiere. Hvor blir' det forsalg af? :-(

Arrowstormen

Hvornår er der forsalg? Som artiklen sagde, der er lidt over to uger til, og det ville være rart at vide hvornår man skal sætte kryds i kalenderen :)

CINEMANDRUP

Forventningerne er på sit højeste til dette store efterfølger brag. Rent publikumsmæssigt skal den nok vinde folks hjerter og har promoveret sig selv godt, især efter den første store succes, men om det er nok til at overgå etteren rent indtjeningsmæssigt er jeg lidt spændt på.

Nu er dagen snart kommet hvor Ultron udfolder sig på det store lærred og det føles nærmest som om jeg sidder og tæller timer. Er SÅ spændt

Jacob

Ingen tvivl om at 2'eren her blive en stor succes, men om den rent økonomisk vil overgå forgængeren er jeg spændt på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter