Cookie- og Privatlivspolitik

Black Mass får første trailer

Johnny Depp er skræmmende god som gangster

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Johnny Depp har fået mindre hår, men er klart mere intimiderende end normalt i den første trailer til gangsterfilmen Black Mass, der er udkommet online.

Filmen er baseret på den virkelige historie om gangsteren Whitey Bulger (Depp), som er bror til en politiker. Efter at have levet et voldeligt liv begynder han at arbejde sammen med FBI for at stoppe en mafiafamilie, der har invaderet hans område.

Traileren er bygget op omkring en enkelt scene ved middagsbordet, hvor Bulger udspørger en af sine mænd (David Harbour) om en familiehemmelighed.

Efter lidt tovtrækkeri fortæller han opskriften til sin chef, der mildest talt ikke er tilfreds med håndlangerens evne til at holde tæt.

Hvad der i scenen starter som noget nær en parodi på en gangster, bliver hurtigt et studie i, hvor fantastisk Johnny Depp er, når han ruller sit skuespillertalent ud. Som en Joe Pesci i Goodfellas eller Al Pacino i Godfather-serien.

Ud over Depp og Harbour er filmen fyldt med stjernenavne som Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Joel Edgerton, Kevin Bacon og Peter Sarsgaard.

Black Mass får premiere den 15. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Holy Christ, hvor var det en creepy fed trailer, som på ny viser hvor kamæleon agtig Johnny Depp kan være når det kommer til talent og det får lov at blomstre. Det er så godt, at se ham i så seriøs en rolle, som kommer helt ind under huden på en. Efter at have set så stemningsfuld en middagsbords scene, har denne film netop fået en plads på min must see liste.

Nikolaj

Traileren ser lovende ud, og skal helt sikkert se den.

Martine

Med endnu en Pirates film på programmet var jeg begyndt at tvivle på om den mand kunne spille andet end halvdrukken pirat ;)

Traileren ser ok ud, har ikke de store forventninger, men måske det også er bedst :)

Heidi

Hold da op Depp er tilbage og i god form.... Hvor er det fedt at se ham så skræmmende god i den her trailer! Det tegner saftsuseme godt :)
Glæder mig så meget til at se Benedict Cumberbatch overfor Depp.... Det bliver så godt :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.