Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste trailer til Avengers 2

Iron Mans store fejl

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Avengers: Age of Ultron er kommet. Det er den tredje - og angiveligt sidste - af sin slags, og denne gang bliver vi indvilliget lidt mere i plottet.

Tony Stark, alias Iron Man, er mildest talt ikke stolt over at stå bag et fejlslagent projekt, der har skabt den ustoppelige robot, Ultron, som nu truer verden.

Derfor er det igen op til vore helte i The Avengers, trods deres udtalte forskelligheder, at samles og besejre fjenden. Eller rettere fjenderne...

Traileren giver en smagsprøve på, hvordan instruktøren Joss Whedon tackler de to nye superskurke, Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) og især Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), som alt andet lige kan få svært ved at overgå Bryan Singers version af karakteren i X-Men: Days of Future Past.

Endelig får vi et særdeles kort glimt af The Vision, som spilles af Paul Bettany.

Avengers: Age of Ultron får premiere den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikoline Naomi

Hold da op! Det ser vildt ud... Det bliver helt 100 en af de store action-film oplevelser i 2015.

Christian

Hvornår starter forsalget, kino!?... Midnatspremiere i Imperial, mums. I gjorde det med den første film, now do it again!! :-)

Rasmus/Musen

...IKKE ET ENESTE ANDET ORD FRA MIG, END DET. Okay, HAWKEYE! Men ikke andet end det, eller måske også: ACTION!

Kathrineuser/143233

Ord er ikke tilstrækkelige når jeg skal beskrive hvor meget jeg glæder mig til den film!

Linauser/774152

Og lige som jeg troede jeg ikke kunne blive mere begejstret for denne film - der tog jeg godt nok fejl.. Kom så maj!!!!!

CINEMANDRUP

Den angivelige sidste trailer skuffer på ingen måde. Endelig lidt mere baggrunds guf om selve plottet, men stadig højspændt adrenalin kick i sigte, når denne blockbuster får premiere. Det er og bliver en film som SKAL opleves i biograf salens fulde herlighed.

Anonymuser/0

Dagen startede med den mest langsommelige, langtrukkende og død-kedsommelige skoledag, efterfulgt af kedelig lektielavning og noget der var langt fra min livret til aftensmad.... Troede dette ville blive den værste dag i mit liv! Indtil denne trailer kom (og så kan du vel gætte hvordan dagen så blev)!!!
- Kan ikke vente længere, snart ryger sjælen hvis filmen ikke snart får Dansk premiere, siger det bare!!!!

Jacob

Ultron bliver en fantastisk og diabolsk modstander, og mon han ligesom i tegneserierne vil slå en eller flere fra Avengers-teamet ihjel?! Det er klart at dem som sikkert vil få fortsættelser nok ikke lige er de mest oplagte kandidater.

Nysgerrig efter hvad det tilsyneladende nye forhold imellem Dr. Bruce Banner og Natasha Romanoff skal fører til, for der var da også go' kemi med Steve Rogers i 'The Winther Soldier'. Glæder mig desuden til at finde ud af mere mht. Black Panther forbindelsen, og The Vision lader til at være Joss Whedons store trumfkort.

Sidst men ikke ikke mindst skal det blive interessant hvor de står til sidst, da 'Civil War' jo næsten følger lige efter.

Mikkel Poulsen

Fuck en nice trailer det hele er bare kick ass minder lidt om Captain America The Winter Soldier traileren, jeg kan ikke andet end sige jeg glæder mig helt vildt meget til og se den 7 uger tilbage. Og det store action eventyr slippes løs på det store lærred! efterfulgt af Ant-Man til sommer tror jeg vi ser til sidst i rulleteksterne når Age Of Ultron slutter!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter