Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Inderst inde

Når Vrede, Frygt og Afsky tager styringen

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Teaseren og den første trailer til Pixars seneste projekt Inderst inde gav et godt indblik i filmens koncept, men fortalte ikke meget om selve plottet.

Den nye trailer afslører lidt mere af, hvad der sker, da noget går galt oppe i hovedet på den lille 11-årige pige Riley.

Filmen handler om fem grundlæggende menneskelige følelser, som lever oppe i hovedet på folk. Følelserne Glæde, Sorg, Vrede, Frygt og Afsky.

Længe har følelsen Glæde haft styringen i Rileys hoved, men da hendes forældre beslutter sig for, at de skal flytte til en anden by, bliver det ved et uheld pludselig Vrede, Frygt og Afskys job at holde styr på pigens indre følelsesliv. Men som man kan se i traileren, er det nemmere sagt end gjort.

Filmen Inderst inde får dansk premiere den 27. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Hold nu op hvor jeg glæder mig til at se den her film. Bare alene trailerne har gejlet mig fuldstændig op. Fantastisk idé! Hvor får de det dog fra!

Pixar har gjort det igen!

Moviemaniac.dk

Det er da egentlig helt vildt hvor forskellige reaktioner der kan komme af en trailer... Ro på folkens...

I har ingen anelse om filmen er kedelig eller et eventuelt mesterværk...I kan blot håbe på det bedste.

En trailer skal være en appetitvækker, og som skal vække interesse for en film. Men er det bare mig som gang på gang er blevet skuffet over mange trailere??
De har givet et muligt indtryk af en film, som så har været noget helt andet når man har set den endelige film.

Det er lidt ligesom et billede af en flot kage:
Man kan da først have en mening om den før man har haft tænderne i den :)

Jeg krydser fingre for at Pixar fortsætter magien, som i deres tidligere mesterværker Up, Ratatouille, Toy Story 1-3 osv.

Mickey

Syens godt nok den ser kedelig ug. Konceptet er totalt latterligt :/
Håbede at se Pixar gendfinde den magi de har mistet de sidste par år, men det lader til at de "kun" kan gendfinde den, når de laver fortsættelser på de gamle klassikere.

Glæder mig til "De Utrolige 2". Som lille knægt var jeg vildt begejstret for den første film! Pixar´s bedste til dato -sammen med Toy Story og Monsters Inc ;)

Jacob

Synes det ligner at Pixar genopdager lidt af den filmmagi de havde mistet.

CINEMANDRUP

Hvor kan det bare ikke understreges nok, hvor genial en trailer dette er. Så skøn, varm, sjov, tankefuld, følelsesladet og ikke mindst en genistreg fra Pixar.

Jeg kan ikke lade være med i min dagligdag at gå at tænke på små figurer oppe i hovedet, der styre mine følelser, haha. Sikke en vidunderlig måde at fra Pixar at plante et frø i vores alles bevidsthed og lade det spire i al sin herlighed.

Rasmus/Musen

I gør det jo. Hvad kan man sige, det er jo et mesterværk!

Her er der også VIRKELIG tale om føleser, og det er bogstavelig talt. Jeg er helt vildt spændt på at se, hvad det kan blive til, når den kommer senere på året. Og ja, også om man rent faktisk får udløst sine indre føleser.

Pixar, nu gør I det endelig. Viser, hvad det i virkeligheden er der sker med os, når vi ser jeres film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter