Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Pitch Perfect 2

Til a cappella-mesterskab i København

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Musik-komedien Pitch Perfect 2 har netop fået sin anden trailer, hvor vi igen bliver præsenteret for Birgitte Hjort Sørensens gemene modstander til Anna Kendrick og hendes umage a cappella-gruppe.

Filmen foregår i København, hvor verdensmesterskabet i a cappella finder sted. Og som vi kan se i traileren får den amerikanske gruppe kamp til stregen af de europæiske mestre.

Elizabeth Banks (The Hunger Games-filmene) instruerer og spiller en sjov rolle som kommentator sammen med John Michael Higgins.

Pitch Perfect 2 får dansk biografpremiere den 6. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hejlouser/1080994

Helt ærligt, vi kan da ikke ikke vente så pokkers lang tid, til præmieren. Jeg synes at datoen burde rykkes TIL 15 maj. Filmen foregår you (teknisk set) i Danmark, og så er der også Birgitte Hjort.

Charlotte

GI OS NU EN TIDLIGERE PREMIERE DATO! Det kan ikke passe at vi skal vente helt til August, som det eneste land her i norden!!! Ta jer sammen Nordisk Film, vi vil ha Pitch Perfect nu!!! Eller bare til 15. maj som alle andre ;-)

Marishen76

Skal bare så meget se den film. Min kæreste og jeg var helt vilde med 1eren, og har ventet længe på en fortsættelse. Og at danske Birgitte Hjort Sørensen er med, er da en fed overraskelse, og filmet i Nyhavn det er da bare skønt. Men synes der er meget langt til august nu :-(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.