Cookie- og Privatlivspolitik

Første billede og video-blog fra Spectre

"Sådan overgår vi Skyfall"

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Siden offentliggørelsen af titlen på den 24. James Bond-film har der ikke været meget nyt om Spectre. Indtil nu.

Som Peter Jackson gjorde med Hobbitten har holdet udgivet en video-blog om optagelserne, som tager publikum med til de imponerende locations i Alperne.

Filmens nye Bond-babe, spillet af Léa Seydoux, udtaler sig kort, ligesom skurken Mr. Hinx (Dave Bautista) føler sig noget på udebane.

Vi bliver også præsenteret for den ånd, filmen bliver optaget i, hvor Sam Mendes og Co. forsøger at overgå forgængeren Skyfall.

Samtidig er det første billede af Daniel Craig som Bond udkommet, hvor han befinder sig i samme snelandskab som kollegerne i videobloggen.

Spectre får premiere den 6. november.

Spectre

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Zekiuser/914434

Mindre spoilere, så vær opmærksom:

1) Scenerne i Østrig er ikke åbningssekvensen. Åbningssekvensen kommer til at foregå i Mexico under 'Day of the Dead'-festivalen.

2) Sammenligning med 'Skyfall': 'SPECTRE' bliver større, den har langt flere lokationer (Mexico, London, Østrig, Italien og Marokko) samt flere og større actionsekvenser.

Mvh
Zeki Laurent Sadic
MI6Community

Allanuser/31441

Tak for info.

Glæder mig vildt til efteråret. Imo kan det kun blive godt, med den retning filmene er gået i de sidste snart ti år.
Er glad for at JB i filmene er kommet utrolig tæt på bøgernes JB...... meget tilfreds:-)

Mvh. Allan

PS: Hvad med "Mandagschancen" fra 1999 med James Bond temaet....... mon den kunne gentages til efteråret:-)

Antaeus

Indeholder SPOILERS til Skyfall.

Skyfall har i den grad svigtet rigtig meget af det Bond film har oparbejdet igennem de sidste 50 år, så jeg håber vi kommer på sporet igen. Jeg har nævnt det utallige gange. Bond må gerne udvikle sig, men det skal stadig være 100% Bond film, vi er kommet en del ned i procenter.

Hvad er det galt:
-Bond løser ikke længere opgaven med intellekt og charme.
-Nå ja og så skal han også LØSE opgaven det er hele essensen i Bond (Bond var en fiasko i Skyfall, hans eneste opgave var at beskytte M - hun døde. Forfatteren må ha' drukket af natpotten).
-Listen som blev stjålet blev ikke skaffet tilbage - fiasko.
-Bond babes er væk
-Gadgets er væk
-Bond tema er normalt et vigtigt tema (Den startede med en vigtig liste, men den blev hurtig glemt og så drejede det sig om en simpel privat hævnagt)
-En eller anden burde have stoppet det tåbelige manuskrift/plot, hvor Bond alene vil beskytte sin chef mod 30 terrorister i hans barndomshjem
-Bond lader folk dø lige for næsen af sig (den ene endda en elskerinde som kunne have været en Bond babe, hvis hun ellers holdt længere)
-Craigs Bond film er nu mere actionfilm end det er Bond film, desværre. Men nu har vi i det mindste fået Moneypenny og Q igen så måske der stadig er håb...

Peter

Dette indlæg er som at læse mine egne tanker. Jeg mener ikke det er Bond-film mere, men i stedet rendyrket aktionfilm.
Ville personligt hellere have den gamle stil tilbage, men det kommer nok desværre ikke til at ske med den succes de nye har.
Men der er vel altid håb, forløbig tager jeg nok ikke i biffen for at se den næste.

Maggie Smith

Jeg hørte til den flok, som mente at Skyfall var den bedste film indtil nu af de nye Bond film, så jeg er spændt på, at se om Spectre kan toppe!

CINEMANDRUP

Lidt liv fra Bond universet fremkalder altid et godt humør. Skønt at der kommer flere af disse video blogs, som helt sikkert er med til at højne interessen.

At overgå Skyfall er ikke det der betyder mest for mig. Jeg ved at i Sam Mendes varetægt bliver der taget kærligt af Bond materialet og han skal nok nok gøre sit for at levere kvaliteten som Bond fans gerne vil have.

Det kunne meget vel være en lille åbningsscene de måske var igang med sidst i videobloggen.

Jacob

Jeg synes 'Skyfall' rummede det meste af hvad en go' Bond film skal, og den næste i rækken er jeg slet ikke bekymret for om den skuffer. De har snakket grundigt om hvad der skal ske, og hvad der ikke skal.

TheKillingJoke

Glæder mig til at se Daniel Craigs Bond i snelandskab. Det er vist længe tid siden sidst at bond var i sneen. Jeg tror den bliver god, men det bliver sgu svært at toppe skyfall.

Alexander

Det første billede ser lovende ud, og jeg håber lidt på, at det er åbnings-scenen de er i gang med her. Det ville være fantastisk og kan blive til en potentielt Bond-film.

Håber at den sædvanlige "gun-barrel sequence" bliver proppet ind i starten af filmen, ligesom i de forrige.

Stine

Det skulle vel ikke være så svært. Er jeg den eneste, som var dybt skuffet over Skyfall? Den første time af Skyfall var ok, og så gik det ellers jævnt ned ad bakke og blev en rigtig kedelig film. Gal ex-agent prøver at slå sin moderfigur ihjel. Hvordan kan det være en Bond film?

Jeg ser frem til Spectre. Jeg har svært ved at se, hvordan den skulle kunne skuffe i forhold til Skyfall.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter