Cookie- og Privatlivspolitik

Se den første trailer til The Fantastic Four

Clobberin' Time?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Rebootet The Fantastic Four har primært været omgivet af stilhed. Lige indtil i dag hvor den første trailer er ankommet ud af det blå.

Marvels firkløver gæstede senest biograferne i 2005 og 2007 i form af Fantastic Four og Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Begge film fik en lunken modtagelse af publikum, og heller ikke kommercielt leverede de som forventede, selvom de tilsammen indspillede 620 mio. dollars på verdensplan.

Nu genstarter 20th Century Fox fortællingen om Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm og Ben Grimm med et på alle måder yngre hold.

Instruktøren er den 30-årige Josh Trank, imens  de fire helte spilles af 27-årige Miles Teller, den 31-årige Kate Mara, 27-årige Michael B. Jordan og endelig Jamie Bell, der stadig kun er 28 år trods en efterhånden lang karriere.

The Fantastic Four får dansk biografpremiere den 6. august 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lassicuser/582638

Altid fedt med en nyfortolkning meeen jeg synes ikke traileren var bestemt lovende. Det hele ser umiddelbart lidt uoriginalt ud og så er det ikke den bedste CGI jeg har set. Hele stemningen virkede til gengæld helt rigtig og jeg er stadig nysgerrig efter mere :D

Desuden er Fantastic Four er et fedt hold og det var kun nogle enkelte klip så det har ikke skræmt mig fra at købe billet til sommer.

Nikolaj

Jeg kunne ikke lide de første F4-film, og jeg synes heller ikke denne nye fortolkning ser særlig lovende. Ikke fordi jeg ikke tror man kan lave et stykke flot filmhåndværk, men mere fordi jeg slet ikke kan lide den gruppe af superhelte. Det er som om, at den del af MARVEL-universet er lidt for "underlig" og usammenhængende for mig, men hvem ved..? Det kan jo være den bliver hammer god!

Ud fra hvad man ser i traileren, så synes jeg at det ser ud til at denne nye F4 også kaster sig over en mere mørk udgave af de originale tegneserier. Det er en tendens man ser rimelig meget i nutidens superheltefilm, men jeg synes til gengæld også at det er en god tendens.

Sara

Altså jeg er lidt blandet i forhold til traileren; Jeg tænker (som andre, åbenbart) også en hel del på Interstellar.
Men jeg synes faktisk, at traileren ser spændende og meget interessant ud - måske endda lovende?

Maggie Smith

Det meste af traileren minder om Interstellar :O

CINEMANDRUP

Endelig lidt liv fra Marvel om deres stille projekt. Jeg er lidt i vildrede hvad angår traileren.

En decideret spænding følte jeg ikke den opbyggede og så uden skyggen af en skurk virkede underligt, men det er jo nok et træk fra Marvel om at offentliggøre vores skurk i næste trailer for at opbygge suspense og ikke afsløre alt her og nu.

Håber at der er gjort mere umage ud af denne udgave end deres forgængere. Tiden vil vise om dette bliver Fantastisk

Kim

Det gør mig virkelig vred at se, at man har insisteret på at gøre Johnny Storm sort. Jeg har ikke noget problem med andre hudfarver overhovedet, men det er et slag mod de gamle tegneserier at man ikke vil være tro mod dem, bare fordi man skal være politisk korrekt ! Det er simpelthen forkert at lave så stor en ændring ! Det var svært nok for mig at acceptere, at Elektro skulle være sort, eftersom han er MEGET hvid i tegneserien, ja endda lidt af en redneck, synes jeg. Men han blev spillet godt af J. Foxx, og karakteren er jo ikke en hovedperson men derimod skurken.

Johnny Storm er lige så kridhvid som Susan, og sådan er dét bare ! At opdigte en adopteret Johnny er simpelthen for meget politisk korrekthed, og jeg er sikker på at de gamle skabere af tegneserien må vende sig i graven over det, og de af tegnerne der stadig er i live, forestiller jeg mig er TEMMELIGT oprørte over det ! Stan Lee kan jeg heller ikke tro har sagt god for det, men er nok mere eller mindre blevet tvunget til at acceptere det.

Ja, jeg havde altså lidt galde jeg skulle af med her... men i konklusion : Politisk korrekthed har taget overhånd, både i dette og mange andre tilfælde, og jeg synes snart det kræver en moddemonstration af en art. Personligt synes jeg faktisk filmen ser ud til at kunne blive rigtig god, da den ser dyster ud på samme måde som "Man of Steel" gjorde, men jeg ville allerhelst boykotte den pga ovennævnte mishandling af tegneserien... ergo er jeg i syv sind... nederen !!!

Jeff

Michael B. Jordan is a fantastic actor. Not your run of the mill good actor, but a special talent. I think getting him in any movie can only elevate it.
The Fantastic 4 are fictitious comic book superheroes, who over the years have changed a lot. I’m not a fan of Fantastic 4, but I know that over the years the look of the team has change a lot!
We also have to remember that these were characters written in a time where every main character was white and America was racially segregated. Luckily, today entertainment producers in America have evolved enough to racially mix things that once would have been all white, to give a truer picture of society. I read somewhere that when Stan Lee wrote the black character in Captain America’s Howling Commandoes, he had to specifically tell the colourist that he was meant to be black, as up until then all the characters were automatically white. I’m sure many people must have thought his inclusion was political correctness gone mad ;o)
Of all the things that this movie is changing with the Fantastic 4, why is one characters skin colour the worst change you can find? How they get their powers is radically different to the original comic book, as I’m sure a lot of things in this movie will be. The director has said that this is an original story, so apart from them getting their powers and fighting Doom (who is also radically different to the comic), don’t expect to see much else from their book. And this is a man who bursts into flames and can fly, why is adoption the weird thing in this scenario?
If the film is great and Michael B. Jordan does a great job as Human Torch, will that make any difference to your opinion of the casting?
I’m sure you don’t mean it this way, but reading it, it sounds like you say it’s okay for black people to play villains that were originally white, but not heroes…

Rizzo

Synes ikke at jeg så en eneste kendt skuespiller i traileren O.o

Martine

Kate Mara :) (Hun har bla været med i House of Cards)

Carsten Gottliebuser/133896

er selv skeptisk af hvad angår denne film men som Mickey håber jeg også at den flopper da de nærmest har sprængt den kendte skabelse historie om the Fantastic 4 væk sådan ser det ud for mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter