Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Ted 2

Bamse stifter familie

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

En af årets mest ventede komedier, Ted 2, har fået sin første trailer. Og den lover mere grovkornet humor med den politisk ukorrekte teddybjørn.

Mark Wahlberg spiller igen John, der bor sammen med sin talende bamse, Ted, som vil gifte sig med sin kæreste, Tami-Lynn. Og ikke nok med det så forsøger parret at få et barn...

Plot er selvfølgelig én ting, men det er situationskomikken og de vanvittige påfund, der gjorde Ted til en morsom og succesrig film. Efterfølgeren ser ud til at følge i samme spor.

Seth MacFarlane både instruerer og lægger stemme til den sexgale, grove Ted. Amanda Seyfried og Jessica Barth har de største kvindelige roller i filmen.

Ted 2 får premiere den 16. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Efter Seth MacFarlanes forrige succes er man lidt nervøs for fortsættelsen til 'Ted', hvor vi også grinte i første omgang, men det ser ud til at det der virkede så godt i 1'eren er bibeholdt - glæder mig :-)

Ollie

Den ser skide sjov ud. Den første var pisse sjov, så jeg er spændt på at se den. Jeg elsker komedier som Ted. Jeg synes også at Mark Wahlberg og Seth MacFarlane, som ligger stemme til Ted er helt vildt gode skuespiller. Men jeg skal helt sikkert se den.

Michael

Helt sikkert et fedt gensyn, og skal da ses. Grinte dog ikke så meget af traileren, så håber at filmen bliver sjovere. Plottet hmm 1eren havde jo heller ikke det vildeste plot, men alligevel fungerede det sgu, så håber det samme for Ted 2.

CINEMANDRUP

Så er der nye absurditeter på vej fra Seth Macfarlane i form af Ted 2. Traileren følger egentligt ret godt i fodsporet på sin forgænger og hvis du er til Seth Macfarlande humor er det her en herlig komedie for dig.

Personligt glæder jeg mig til at se den, nok fordi at Family Guy serien har været så herlig en serie for mig og jeg ved hvad han disker op med af go humor.

Jeg er så klar til bamse på afveje og alle de tabu emner der måtte ramme skærmen når Ted 2 får premiere.

Er det plot du går efter så kig videre et andet sted. Er det humor og situationskomik er du på rette side.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter