Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 9. april

Danmark i krig

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

For 75 år siden tog en gruppe danske soldater kampen op med nazisterne. Hvad der skete fortælles i det danske krigsdrama 9. april, som netop har fået sin første egentlige trailer.

Rollelisten inkluderer bl.a. Pilou Asbæk, Gustav Dyekjær Giese og Lars Mikkelsen, og filmen er instrueret af Roni Ezra, der debuterer som spillefilmsinstruktør.

Tobias Lindholm (Jagten) har skrevet manuskriptet.

9. april får biografpremiere den 12. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorte

Min onkel Carl Henrik blev skudt af tysken den morgen ved Hokkebøl, båret ind til Bodil på en dør, hvor han med hendes hånd i sin døde, sikker på hun var hans mor..... Min farmor blev gråhåret den nat, og begivenheden har siden fulgt familien som en skygge. Anede ikke der var film på vej om 9. april, men skal helt klart set den selvom det svier i maven og gør ondt om hjertet allerede når jeg ser traileren.

Aase

Min mands onkel var med ved Haderslev så den skal helt klart ses.

Jonas

Filmen ser i den grad lovende ud!

Skal helt klart ses :)

CINEMANDRUP

Havde mine bange anelser med hensyn til denne film, men traileren er egentligt ganske godt bygget op og ser ret så vellykket ud.

Denne udgave af Danmarks besættelse kunne godt lokke mig i biografen.

TheKillingJoke

Det må være en kortfilm.

Simon

Jeg grinede og indsatsen var selvfølgeligt ikke prangende.

Men alle de danske styrker kæmpede i to timer og nogle enheder fortsatte i fire timer, så filmen kan godt blive lang nok.

Kong Christian den 10. og regeringen besluttede at kapitulere efter to timer, da de tyske bombeflyvere ellers ville have smidt deres last over København.

Jacob

Det er måske ikke altid lige vellykket når Danmarks besættelse skal gengives på film, men denne gang virker den til at sidde lige i skabet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter