Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser til filmen 9. april

Levende billeder fra dansk krigsfilm

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

9. april har i dag fået sin første teaser-trailer, der giver en forsmag på tonen i det kommende krigsdrama. 

Pilou Asbæk, Gustav Dyekjær Giese og Lars Mikkelsen ses i deres respektive roller som medlemmer af en fortrop i Sønderjylland, der i en håndfuld timer gjorde, hvad de kunne for at forsvare Danmark mod de invaderende tyske tropper den 9. april 1940.

Filmen er skrevet af Tobias Lindholm og kaster man et blik på hans tidligere film, har de en stærk intensitet til fælles, der ser ud til også at blive en del af '9. april'.

Roni Ezra debuterer som spillefilmsinstruktør og er således et relativt ubeskrevet blad.

9. april får dansk premiere den 12. marts 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Det ser meget lovende ud. Og efter 1864 trænger vi til en historisk film, hvor folk IKKE er synske og kan hypnotisere og stumhed med håndspålæggelse og hive isklumper ud af brystet på en syg kammerat. Og uden tommetykke symbolik som blodige vinduer der ligner Dannebrog og politikkere med teaterblod på hænderne når krigen starter. Og uden en fortællerstemme der fortæller os dét vi lige har set.

Undskyld, jeg skulle bare lige have luft.

Jeg glæder mig til denne film. Så er det sagt.

Nikolaj

Er det muligt at trække flere film ud af 2. verdenskrig? Det tror jeg, for lige umiddelbart ser "9. april" spændende og god ud. Den udkommer i eftertiden af serien "1864", hvor danskerne måske har fået en større interesse i dansk militærhistorie, så tror det vil trække flere i biffen.

Jacob

Danmark trænger i den grad til oprejsning, og håber vi får et bare nogenlunde troværdigt og nuanceret billede, men må sige at det tegner lovende.

Nikolaj

Den ser lovende ud, skal helt sikkert ses.

Ménner

Oven på elendige danske krigsfilm og serier, som "1864", "Hvidstensgruppen" og til dels "Flammen og Citronen", så kan denne her nærmest ikke skuffe :P Det ser umiddelbart lovende ud, så krydser fingrene!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.