Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til ny Terminator-film

Den ægte vare?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Slut med ultrakorte smagsprøver for Terminator: Genisys. Nu er hele traileren ankommet.

Kort fortalt er traileren fyldt med visuelle referencer til seriens to første film, og der er nærmest tale om et Greatest Hits-album indspillet af andre kunstnere. Dog med Arnold Schwarzenegger ombord.

Tidligere på ugen udsendte Paramount en levende plakat.

Terminator: Genisys får dansk premiere den 9. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det ligner alt for meget noget vi har set før. Lidt et sammenkog af tidligere film, og alt for uopfindsomt.

Den gode film ligger i detaljen, og overraskelsen. Det får vi næppe her.

Dunbar

... men det virker godt nok også lidt kompliceret, synes jeg! Men bliver jo vanvittigt lækkert at se på - uanset om handlingen eventuelt bliver lidt mudret, som - jeg synes - det virker til at blive ud fra de foreløbige trailers.

johnny

sjovt at kyle tror han skal rede dagen, og så er en anden Terminator allerede sent tilbage til Sarah Connor`s barndom og gjort hende hård. ligner at unge Arnold er taget direkte fra den første Terminator film.

Wolverine

plottet er interessant så vidt jeg kan se men castingen af Sarah Connor er for mig ikke lige i skabet. Emilia Clarke virker lidt for ung og lillepige-agtig. Hun har ikke tough nok udseende. Bare min mening.

Nikolaj

Efter de lidt dårlige Terminator film, men kun fedt nok Arnold er med igen.

CINEMANDRUP

En sammensmeltning må det så sandelig siges at være af de første to film. Det virker bare som en stor mundfuld at kæde så to store film af de gamle sammen til en blockbuster. Tror ikke filmen overgår James Camerons version, men traileren byder da på et par overraskelser eller to og jeg glæder mig vildt meget til at se den. Selvfølgelig skal den da ses i biografen. Where else:-)

Jacob

Det lader til at man har smeltet de to første film sammen fra den oprindelige serie, og tror den godt kunne gå hen og blive et tilforladeligt reboot, men den vil nok altid stå i skyggen af James Camerons udgave. Må sige at det altså er fedt med Arnold Schwarzenegger som en ældre Terminator, men om de også slipper af sted med at vise hans yngre jeg lavet via computer, som vi også så det i 'Salvation' ved jeg ikke. Jeg var ret vild med Jason Clarke i 'Abernes Planet: Revolutionen', så at se ham som den arrede oprørsleder har jeg det fint med. Det står straks være til med Jai Courtney, som jeg stadig har mentale mærker efter 'A Good Day to Die Hard'. Til sidst skal nævnes den absurd store tidsmaskine, der for nogens vedkommende sikkert fjerner noget af mystikken, men bad ass er den nu alligevel.

Ménner

Det bliver vidst på blu-ray frem for biografen, for mit vedkommende :P Men den skal da nok slå Terminator Salvation. (Ikke at det kræver så meget)

CINEMANDRUP

En ultra kort teaser, men med slag i. En T-1000, en mulig tidsmaskine, en dommedags planet og ikke mindst Arnolds (T-800).

Effekterne som sådan er svære at bedømme på så kort en teaser, men håber, at CGI effekterne bliver lidt bedre og imponerer lidt mere i den egentlige trailer.

Ellers en meget smagfuld teaser, så sætter en god stemning.

Jacob

Jeg må tilstå at jeg ikke ligefrem bliver blæst bagover af CGI effekterne, men de glimt vi får menneskets nærmest totale udryddelse, og hvad der ligner en kæmpe tidsmaskine virker fede nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.