Cookie- og Privatlivspolitik

Hobbitten-featurette om at fuldende Middle-earth

Peter Jackson og Co. om Femhæreslagets rolle i filmserien

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I overmorgen får årets muligvis mest ventede film, 'Hobbitten: Femhæreslaget', premiere.

I den anledning er en featurette om det sidste kapitel i Middle earth-serien udkommet. Her løfter Peter Jackson og producent og medforfatter Philippa Boyens sløret for, hvordan 'Femhæreslaget' binder de to Hobbitten- og Ringenes Herre-trilogier sammen. God fornøjelse!

Hobbitten: Femhæreslaget får dansk premiere den 10. december.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

En epoke nærmer sig sin afslutning, og meget tyder på det virkelig bliver det afgørende kapitel. I hvert fald sidder familien Tolkien med sønnen Christopher i spidsen solidt på rettighederne til evt. andre filmatiseringer, men med omkring 18 timer om Midgård er der masser at vende tilbage til - igen og igen!

Mikkel Poulsen

Sidst vi så en featurette fra The Hobbit var fra An Unexpected Journey. Ellers så vi ikke noget fra The Desolation Of Smaug sidste nøj en god kombination af både de 3 The Hobbit og 3 The Lord Of The Rings film, kæft vi kommer til og savne Middle Earth universet jeg har læst at The Battle Of The Five Armies extended edition næste år bliver hele 30 min længere end biograf version med sine 144 min! så nok på en 174 min! nice vi har noget og se frem til!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter