Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Terrence Malicks Knight of Cups

Christian Bale i frit fald

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Terrence Malick var engang kendt for at lave et mesterværk med alt fra 5 til 20 års mellemrum, men med The Tree of Life (2011) indledte instruktøren en mere produktiv periode, og i 2015 kan vi se frem til hele to Malick-værker.

Den første af disse hedder ’Knight of Cups’, og i dag er traileren landet online.

Christian Bale, Natalie Portman og Cate Blanchett har de centrale roller i en tilsyneladende mere rå udgave af filmskaberens ellers lyriske univers. Bale spiller en berømthed, der er fanget i Hollywoods glamourøse overhalingsbane, men tvinges til at vende blikket indad og ransage sjælens natur... som man jo nu og engang gør i Malicks verden.

Brian Dennehy, Antonio Banderas, Freida Pinto, Wes Bentley, Isabel Lucas, Teresa Palmer, Imogen Poots og Armin Mueller-Stahl medvirker også, mens Ben Kingsley er filmens fortæller. 

Den kompromisløse instruktør har længe siddet i postproduktion på 'Knight of Cups' samt den kommende unavngivne film, der også skulle have Portman, Blanchett og Bale på rollelisten sammen med Michael Fassbender, Rooney Mara og Ryan Gosling… hvis de altså overlever klippefasen.

'Knight of Cups' får premiere ved Berlin Filmfestivalen, men har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille K

Jeg glæder mig så uendeligt meget!

Men Hanan Townshends musik i slutningen var måske lige en tand overdrevet... who am I kidding - det er Terrence Malick, jeg snakker om. Alt er overdrevet med ham and I love it!

CINEMANDRUP

Syntes traileren minder lidt om et kunstværk på en eller anden måde. Overhalingsbanen og selvransagelse er helt bestemt to ord som popper op når man har set traileren. Kunne godt overveje at give denne film en chance.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter