Cookie- og Privatlivspolitik

Årets trailer?

Nyt kig på Mad Max: Fury Road

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Mad Max: Fury Road var aldeles fremragende, og den nye trailer formår at gøre kunsten efter. Måske er den ligefrem endnu bedre.

Tom Hardy spiller titelkarakteren, og George Miller instruerer, hvad der ligner et inferno af drabelige biluheld, eksplosioner og overgearede karakterer.

Tre elementer som gjorde Mad Max og Mad Max 2 til brutalt underholdende actionfilm, der stadig er nutidens Hollywood overlegen.

Rollelisten tæller desuden Charlize TheronNicholas HoultZoë Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley i sin første rolle siden Transformers: Dark of the Moon.

Mad Max: Fury Road får premiere den 14. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Der er bare fokus på en masse action og eksplosioner, det er ikke det jeg forstår ved en god film. Det er det man sætter ind når plottet er for tyndt. I en god film, der er plot og fortælling det primære, der krydres med god action, måske noget humor og en række andre ting.

De gamle Mad Max husker jeg som ganske gode, men den nye får jeg ikke engang lyst til at se efter at have set traileren.

CINEMANDRUP

Hell Yeahhhhhhhh
Man kan nærmest høre hjulene hvine i denne højeksplosive trailer. Action bliver ikke nogen mangelvare ihvertfald. Det ser aldeles lovende ud.

Mad Man Max is ready

Jakob P.

Denne trailer ser lovende ud. Jeg glæder mig til filmen kommer...!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter