Cookie- og Privatlivspolitik

Teaserpremiere: Skammerens datter

Danmarks største fantasyfilm

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Teaseren er netop ankommet til 'Skammerens datter', den største fantasyfilm i dansk historie.

Filmen er baseret på første bog i Lene Kaaberbøls romanserie om pigen Dina, som har arvet sin mors særlige kræfter, og som teasertraileren viser er ambitionsniveauet tydeligvis højt.

På rollelisten findes etablerede skuespillere som Peter Plauborg, Jakob Oftebro, Søren Malling, Maria Bonnevie og Allan Hyde. Hovedrollen som Dina spilles af den debuterende Rebecca Emilie Sattrup, mens hendes veninde, Rosa, spilles af Petra Maria Scott.

'Skammerens datter' har også fået sin første plakat.

Skammerens datter

Skammerens datter får premiere den 26. marts 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tine

Ej! Hun ligner da ikke helt Dina?! Dina er da ikke en fin, smuk pige? Hun er en hardcore lille "trold" med "hår som en hest"...? Er lidt skuffet.

Mickey

Om den følger bøgerne eller ej, så ser filmen altså ud til at være af en hvis kvalitet ;)

Victoria

Jeg kan slet ikke forestille mig, at Lene Kaaberbøl selv finder det ok, at hendes heltinde pludselig er blevet blondine. L.K. og jeg har læst dramaturgi sammen, og den slags fejl er ikke bare fejl, men regulære BØF! Det vælter jo også hele historien om Dinas far. Og så er det ellers så let at ordne sådan et lille kosmetisk problem nutildags.
Men selvfølgelig har dansk film lært en masse af Disney, når det gælder eventyrfilm, - de tillader sig jo også at "korrigere" efter eget forgodtbefindende. Så jeg nøjes med at se filmene på min indre skærm, og instruere dem direkte efter bøgerne, som jeg glæder mig til at læse højt for mit næste hold børnebørn.

Sabrina

Jeg ved ikke, om dem der sætter sig ned og laver et manuskript/caster til både film og musical (der blev det desværre ikke relevant) ikke har læst bøgerne til ende. Jeg ved ikke, om jeg har misforstået noget, men da Drakan bliver båret ud som Niko, kan ingen kende forskel. Det er det, der er hele pointen til slutningen. Hvordan vil de afslutte den, når de to mænd ser så forskellige ud. .
Der er mange ting der er glemt i forhold til de mennesker der skal spille rollerne. Det mindste man kan gøre, er da at sørge for at de ligner.
Jeg skal uden tvivl se den, har glædet mig siden jeg var 11 (er 24 nu).
Fantastiske bøger jeg er nødt til at læse en gang om året, blot for at holde Dina i live!!! Åh hvor jeg elsker de bøger!

Metteuser/167359

Hvis bare historien er den samme og Dinas hår er trods alt ikke blond, for det ville være en større kontrast. Så jeg glæder mig til at se den:)

Jacob

Søren Malling er en glimrende skuespiller, og hans evner fra rollen som Johan i Ole Bornedals drama kunne være ham til stor nytte her, he he. Når det så er sagt er jeg ganske tilfreds, og folkene bag har gjort et godt førstehåndsindtryk.

Eva

Jeg glæder mig, men regner også med at blive skuffet. Jo det sker altid når har læst bøgerne og de efterfølgende bliver filmatiseret. Men hvorfor vælger man ikke at farve pigens hår? Ud over farven, havde jeg mig også en meget tydelig forståelse af at det var stort og vildt, eller er det bare mig?
Jeg var selv inde og se musicalen sidste år, og hende som spillede hovedrollen det, var langt mere rigtig til rollen efter min mening!

Cecilie

Men er dog enig med Horsi og Neesai. Det er voldsomt irriterende, at man ikke har kunnet finde ud af, at give dem de rigtige hårfarver. Især fordi Dinas og Drakans hårfarve har stor betydning.
Dog har jeg ventet siden bøgernes udgivelse på en film, så den skal da helt sikkert ind og ses :D Er stor fan af Kaaberbøls Skammer-serie og kan slet ikke vente til marts :D
Håber at filmen lever op til forventningerne :D

Neesai

jeg har lidt på samme måde som Horsi. Det irriterende at karakterene ikke har deres rigtige hårfarver, nu når det har haft så stor betydning i bøgerne. Specielt med Dina og Drakan, som begge skulle have haft sort hår.
Dinas sorte hår gør at hun føler sig anderledes og udenfor familien, da hendes bror og søster begge er rødhåret.
At Drakan har sort hår, gør at han vil kunne blive forvekslet, for at være Nicodemus, som har betydning i 3. og 4. Bog.

Men ud over dette, er jeg positivt indstillet, forventningsfuld og glæder mig utroligt meget til at se den længe ventet film, som selvfølgelig skal ses på premieren, hvis ikke Gallapremieren :)

Horsi

Selve traileren ser rigtig godt ud, jeg glæder mig. Men noget der virkelig irritere mig, er Diana's udseende, hendes hår skal være sort, og hendes udsende er også anderledes end jeg forestillede mig hende. Jeg ved godt, det er småting, men hendes udsende er forholdsvis vigtig i de senere bøger. Derfor irritere det mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter