Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser til Thomas Vinterbergs nye film

Første kig på Far From the Madding Crowd

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I går var det 140 år siden, at Thomas Hardys litterære klassiker Far From the Madding Crowd (Fjernt fra verdens vrimmel) udkom. Dette blev markeret med en teaser til Thomas Vinterbergs kommende filmatisering.

Kærlighedsromanen handler om den smukke Bathsheba (Carey Mulligan), der bejles af tre mænd - bonden Gabriel (Matthias Schoenaerts), soldaten Troy (Tom Sturridge) og rigmanden William Boldwood (Michael Sheen). 

Vinterberg er bedst kendt for sine barske dramaer som Festen, Submarino og Jagten. Det er derfor ikke sådan lige at genkende instruktøren i dette første kig på periodedramaet. 

Vinterberg har dog erfaring med engelsksprogede romancer, da han i 2003 lavede It’s All About Love med Claire Danes og Joaquin Phoenix på rollelisten.

Far From the Madding Crowd får dansk premiere den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anja Bohn

Den ser altså ganske interessant ud. Og meget atypisk for Thomas Vinterberg. Spændende cast - hvem kan stå for Carey Mulligan og Michael Sheen i én og samme film...
Den skal helt sikkert ses:-)

Camillauser/138272

Og så er det altid interessant at se de danske instruktører prøve kræfter med internationale produktioner.

Mikkel Poulsen

Med War Horse 12 Years A Slave og Pride And Prejudice, den ser god ud jeg glæder mig til og se den samt en ny trailer fra den på et andet tidspunkt! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.