Cookie- og Privatlivspolitik

Pitch Perfect 2 rykker til Danmark

Acapella-battles, pruttelyde og Birgitte Hjort Sørensen

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Musik-komedien Pitch Perfect tog verdenen med en stille storm, da den havde premiere i 2012. Snart er 2'eren klar til at gøre det igen, og denne gang med et dansk islæt, hvilket du kan se i denne nye trailer for filmen.

'Pitch Perfect 2' fortsætter historien om acapellagruppen The Barden Bellas, men denne gang skal de deltage i en international acapellakonkurrence i København. 

Filmens syngende heltinder skal i den forbindelse konkurrere mod en hårdkogt europæisk acapella-gruppe, hvis leder spilles af Birgitte Hjort Sørensen.

Har Pitch Perfect-holdet så været i Danmark for at indspille filmen? Nej, vi har fra en pålidelig kilde (Elizabeth Banks), at alle scenerne i Danmark er lavet på såkaldt green screen, hvor special effects får det til at se ud, som om de er i Danmark.

På rollelisten finder du også navne som Anna Kendrick, Hailee Steinfeld og Rebel Wilson

Pitch Perfect 2 har premiere i Danmark den 6. august 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lykke

Jeg skriver fra 2 år ude i fremtiden. Her er vi også skuffede over det var green screen men fedt med de danske skilte og stemmer!.

Sandra

der var da godt nok lang tid til!! øv øv nu må vi se...

fie meyer

Green screen! Ikke første gang det er sket for amerikansk film, som " har Danmark/ København med.

Er enig med Charlotte.
Kære filmverden. Vi vil gerne havde den når, alle de andre får lov til at se den:-) hvorfor skal vi vente 3 mdr ekstra! Typisk:-(

Charlotte

Vi kan umuligt vente helt til August! Please gi os en tidligere premiere dato, især nu hvor der er en dansker på rollelisten. Pretty please, Kino og Nordisk Film!!!!! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter