Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Minions

Ond herre søges!

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Grusomme Mig-universet har fået et spin-off i den kommende animationsfilm, 'Minions'. Her er den første trailer.

De såkaldte minions har i millioner af år søgt kloden tynd efter den helt rette ondskabsfulde herre at tjene. Men de små gule væsner er desværre ikke synderligt gode til at holde deres overordnede i live, og uden en grum leder er tilværelsen for en minion intet værd.

De tre modige (eller blot dumdristige) minions, Kevin, Stuart og Bob, må derfor rejse ud på et verdensomspændende eventyr for at søge efter den ultimative skurk.

Minions får dansk premiere i juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Den glæder jeg mig til at se.....

Bibberuser/98902

Jeg er sikker på at mit barnebarn er helt vild med at tage mormor med ind og se filmen når den kommer. Jeg vil glæde mig den er jo helt vil sjov.

Segoyuser/116755

Hæhæ fik en griner da jeg så den minitrailer, dracula fødselsdag fnis altså sjovt.....såå mon jeg ikke skal se den en dag...herlige grin er nu skønt.

Sasauser/31764

Jeg glæder mig!!!

Jacob

Det er lidt ligesom med 'Pingvinerne fra Madagascar', der også har vokset sig større end original-universet, og tror de sjove minions har samme potentiale.

CINEMANDRUP

Den helt rigtige Minion stil er velbevaret fra 'Grusomme Mig' filmene og de er sku nogle søde små skabninger. Det bliver helt sikkert et vel værd kig når de slår sig løs og for selve feel good fornemmelsen går du ikke fejl af denne film:-)

Heidi

Det bliver med garanti sjovt. Traileren lover i hvert fald godt. Jeg elsker bare Minions, de er så geniale. Så jow, mit indre legebarn er lige nu meget meget begejstret :D

Cherrykiss

Jeg kan ikke udtrykke min kærlighed og begejstring med ord!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.