Cookie- og Privatlivspolitik

Annie får sidste trailer

Et umage venskab

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den nye, og formentlig sidste, trailer til familiefilmen 'Annie' er udkommet.

Filmen er en genindspilning af den britiske klassiker fra 1982 og handler, ligesom originalen, om en pige fra et børnehjem, der har det lige rigeligt hårdt. Men da Annie møder borgmesterkandidaten Will Stacks, ændrer hendes liv for evigt.

Stacks ser et stort potentiale og en masse mulige vælgerstemmer i at blive ven med Annie, og han ser hurtigt sig selv som hendes skytsengel. Men den seje piges livsindstilling kommer også til at præge politikerens eget verdensbilede.

Quvenzhané Wallis (Hushpuppy) har rollen som den optimistiske titelkarakter, mens Jamie Foxx spiller Stacks. Desuden ses Cameron Diaz og Rose Byrne blandt birollerne.

I USA får filmen premiere lige op til jul, mens vi herhjemme må vente lidt længere, måske fordi programmet allerede er fyldt op med familievenlige sager som Pingvinerne fra Madagascar, Klokkeblomst og ønskedyret samt Antboy: Den røde furies hævn.

Annie får dansk biografpremiere den 19. marts 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg glæder mig til den her nyfortolkning af Annie; derfor irriterer den sene premieredato mig helt vildt. Øv! :(

CINEMANDRUP

Så fik Annie endelig sin opdatering til en ny generation og selvom den gamle version fortsat er en udødelig klassiker, virker denne opdatering meget imødekommende. Der er dømt fell-good all the way

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter