Cookie- og Privatlivspolitik

Halloween-special: Skræk challenge!

Tør du se med?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I anledning af Halloween har vi samlet en række skræmmende scener i vores 'Halloween skræk challenge'. Udfordringen: se vores klip til ende uden at blive bange eller forskrækket.

Du kan samtidig deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde en af følgende præmier:

2 x 2 fribilletter til The Quiet Ones + 2 Annabelle-masker

3 x You're Next på blu-ray + 2 Annabelle-masker

For at deltage skal du svare på spørgsmålet i kommentarfeltet: Hvad er det største filmchok, du nogensinde har fået?

De fem bedste svar vinder, og hav så en skræmmende god Halloween!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sten

Det er måske ikke lige en gyser, men er stadig den film der har givet mig det største chok.

På et tidspunkt i filmen (nu er det længe siden jeg har set den sidst)skal Laura Dern drøne et sted hen og genaktivere noget elektricitet, så de kan komme online eller noget og hun når lige hen og vipper håndtaget ned (eller op) og siger i en walkie noget i retning af "Mr. Hammond, I think we're back in business", hvorefter der i samme sekund bryder en Velociraptors hoved igennem væggen, lige ved siden af hendes ansigt.

Hele Imperial fik så stort et chok, at de fleste af os røg 4 sæder længere tilbage.

Ryan Karim

har aldrig været glad for vand, slet ikke vand hvor jeg ikke kan se bunden, bare jeg kommer ud til vand ved brystkassen, så er det som om musikken fra Jaws begynder at spille.

Det er helt sikkert den gyser der har påvirket en mest i sit voksne liv, og et chok der aldrig forsvinder.

Holly Golightlyuser/9967

For mit vedkommende er et chok ikke nødvendigvis en pludselig høj lyd akkompagneret af et uhyggeligt monster, der endeligt viser sit hæslige ansigt.
Jeg får de største chok, når en gyserfilms grusomme plottwist bliver afsløret.
Pragteksemplet herpå er Bayonas El Orfanato - Børnehjemmet. Der er mange overraskelser og skrækindjagende scener gennem hele filmen, men den værste for mig er en af filmens sidste scener, hvor drengen Simóns uhyggelige skæbne afsløres.

Laura, hans mor, sidder nede i kælderen af deres hus og "vågner op" efter en dagdrøm om, at hendes forsvundne søn pludseligt lå med blanke øjne og røde kinder i hendes arme igen.
Men da Laura vågner, ser hun en lille bylt ligge på jorden nedenfor et ødelagt gelænder. Her indser hun, at den dag Simón forsvandt, havde han i virkeligheden blot gemt sig i kælderen. Og det var hende, Laura selv, der uvidende sørgede for, at han ikke kunne åbne døren op til huset igen. De mange bank og lyde, som Laura efterfølgende hørte i huset, og som hun tilskrev spøgelserne af børn, der tidligere var døde i huset, var i virkeligheden hendes lille søns desperate hamren på døren for at blive lukket ud. Og Laura gjorde intet ved det.

I mange måneder efter Simóns død var Laura
overbevist om, at han var blevet kidnappet, dræbt af en gammel dame, bortført af et spøgelse, druknet i en klippe ude ved havet... men denne nat finder hun liget af sin lille dreng i husets kælder. Væltet ned af trappen i mørket. Først fundet nu. Og hun bærer en stor del af skylden.

Aldrig har det løbet mig så koldt ned af ryggen, som den scene, hvor Laura indser, at hun ikke kan bebrejde andre end sig selv for Simóns død, og hvor nemt hun kunne have reddet sin lille dreng. En gruopvækkende scene!

Hvis der er andre, der også er til den form for uhygge, kan jeg VARMT anbefale den nye film Annabelle - den har i hvert fald én scene, som mindede mig meget om ovenfor beskrevne scene i El Orfanato. En super gyser!

Julieuser/946796

Der ingen tvivl om hvorfor Stephen hedder King til efternavn, med hans bøger som filmatisering går man aldrig galt i byen for gys og chok.Så på grund af en film, mere rette en helt speciel scene, har jeg fået angst for klovne. Ja det er rigtig gættet vi snakker om Stephen Kings filmatisering af Det Onde(IT), Tim Curry gjort et virkelig godt job som Pennywise the clown. Så godt et job at jeg (ved ikke hvorfor jeg gør det) efter har set filmen går en STOR bue uden om Rister, kloaker håndevaske, toiletter og for ikke at glemme balloner.

Men der er en helt specielt scene som gav mig det største vil ikke chok: scene med hvor George bliver taget.
Jeg var ca. 6-7 år og skulle som alle andre børn nogle gange tisse om natten (superise), mine forældre så IT og jeg tænkte jamen der er en klovn og de er sjove, lige indtil at pennywise hiver George ned i risten. Siden da er angsten for klovne stadige stor, og alt med klovne og balloner kan jeg den dag i dag ikke være i rum med.
Men der var også scene med bogen, hvor Pennywise snakker til børnene og tager hånden ud. Da han ser børnene og løber op på lygtepælen og tager hånden ud, den gav mig også chok.

Så som Pennywise sagde: "Ohh yes... They Float Georgie... They Float... and when your down here, with me... YOU FLOAT TOO!"

Karin Kasperuser/14685

Jeg må nok sige, at MAMA er en rigtig fed Gyser.
Jeg er især vild med slut scenen, hvor de står ved klippen,
hvor MAMA faldt ud fra i starten.
Hele hendes besatte tilknytning til de 2 børn er nervepirrende fra start til slut.
Jeg var klar over, at den yngste datter, ville dø sammen med MAMA, da hun ikke ville blive sig selv igen.

Boba Fettuser/641730

Kutteklædt figur med kæmpe havesaks. Enough said.

Simon

Så den i biografen med søs. Jeg fik så mange chok i den film! Allerede fra starten af med Annabelle der banker på de to veninders dør. Selvom de havde smidt den ud! Det er creepy! Også den berømte klap scene. Der fik jeg mit største chok! Men det var bare klamt til sidst ved uddrivelsen af moren! Men den har bare et uhyggeligt vibe! Musikken passer perfekt!! Det er min yndlings gyserfilm. Glæder mig til 2'eren!

Alexander

To scener i Jaws skræmte mig i dén grad... Den ene var da Hooper (Richard Dreyfuss) tager en bette midt-om-natten-dykke-tur for at se hvad dælen det er der har efterladt en af Amity's utallige fiskebåde med dækket under vand... og Jubel - en tand stor nok til at 30 tandlæger kan bygge en konsultation bliver fundet... og så lige et skønt, opsvulmet hoved... Men dén scene i Jaws der bed sig fast (no pun intended) var og er nu, da den stakkels landkrabbe Sheriff Brody (Roy Scheider) står og kaster fiskeaffald over rælingen af det gode skib "Orca" og man her for første gang ser filmens egentlige hovedrolleindehaver dukke op med en flab så stor, at selv Stephen Tyler ville sige stop.... we're gonna need a bigger boat... :-)

Mattiasuser/450782

Ser rigtig mange gysere med en af mine venner, der er nok ikke den gyser I stereostudioet som vi ikke har set endnu, og der er ikke rigtig nogen af dem der har ramt så godt som "The Ring".
Tjo da vi så den virkede den forholdsvis tam, men når man dagene efter sidder foran fjernsynet finder man hurtigt noget andet at lave!

Stephanieuser/817232

Så den med min halvsøster i biografen. Vi var ved at d af skræk da vi kom hjem til mig, vi turde dårligt nok træde ud af bilen.
Skæbnen ville også at jeg på daværende tidspunkt boede i ungdomsbolig med lange gange, at jeg tidligere på dagen havde vasket tøj og at vi derfor efter bio skulle ned i kælderen for at hente det og så med elevatoren op. Præcis som at være I filmen selv, ret skræmmende.
Vi turde dårligt nok gå på toilettet selv, for hvad nu hvis vi også begyndte at se kvinden i spejlet fra filmen af. Puuuuha, den tur glemmer vi aldrig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter