Afslørende trailer til Interstellar

Inklusiv en synopsis til Nolans science fiction-epos
Billede
(© Warner Bros.)

Absolut sidste trailer til 'Interstellar' er udkommet, og med denne afsløres flere nye detaljer om Christopher Nolans science fiction-epos, der ellers har holdt kortene tæt til kroppen.

Traileren lanceres desuden sammen med en officiel synopsis:

Menneskets tid på jorden nærmer sig enden, da et hold forskere må udføre den vigtigste mission i menneskehedens historie: at rejse videre end galaksen for at undersøge om vi har en fremtid blandt stjernerne.  

Warner Bros. har ikke været nærig med trailers, men hvor de forrige primært handlede om afrejsen fra Jorden, viser den endelige forfilm bl.a. hvordan kloden knap er beboelig længere, hvordan det heltemodige hold rejser ind i et ormehul samt løfter sløret for den nye verden de møder i en galakse langt, langt væk... 

En featurette om Nolans inspirationskilde, astrofysikeren Kip Thorne, der samtidig har fungeret som produktionens videnskabelige konsulent, er også udgivet. Den kan du se forneden.

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Wes Bentley og David Oyelowo er på rollelisten, mens Interstellar får dansk premiere den 6. november.