Cookie- og Privatlivspolitik

Afslørende trailer til Interstellar

Inklusiv en synopsis til Nolans science fiction-epos

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Absolut sidste trailer til 'Interstellar' er udkommet, og med denne afsløres flere nye detaljer om Christopher Nolans science fiction-epos, der ellers har holdt kortene tæt til kroppen.

Traileren lanceres desuden sammen med en officiel synopsis:

Menneskets tid på jorden nærmer sig enden, da et hold forskere må udføre den vigtigste mission i menneskehedens historie: at rejse videre end galaksen for at undersøge om vi har en fremtid blandt stjernerne.  

Warner Bros. har ikke været nærig med trailers, men hvor de forrige primært handlede om afrejsen fra Jorden, viser den endelige forfilm bl.a. hvordan kloden knap er beboelig længere, hvordan det heltemodige hold rejser ind i et ormehul samt løfter sløret for den nye verden de møder i en galakse langt, langt væk... 

En featurette om Nolans inspirationskilde, astrofysikeren Kip Thorne, der samtidig har fungeret som produktionens videnskabelige konsulent, er også udgivet. Den kan du se forneden.

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Wes Bentley og David Oyelowo er på rollelisten, mens Interstellar får dansk premiere den 6. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Susanneuser/11371

Skal ind og se filmen i morgen D.7/11-14 og glæder mig helt vildt. Den virker vildt spændende. Forventer helt klart at det bliver en super oplevelse.

Christian

We're counting on you :-)

Jakob Friis

Bliver vildt spændende at se, hvad Cristopher Nolan nu har præsteret! Denne film skal helt klart ses i biffen.

Patrick

Ser ud til at blive nogle fede timer sammen med Nolan og elsker hvor meget mystik der stadig er omkring filmen.
Hvor ville det dog være fedt at se den i IMAX :) sådan nogle kunne vi godt bruge et par stykker af.

Christian

Har vitterligt ikke mere at sige. Årets MUST_See! Kæft hvor jeg elsker Nolans stil!

Mikkel Poulsen

For hver trailer af Interstellar ser den bare bedre og bedre ud men mine forventninger er lave, ellers glæder jeg mig til og se den jeg elsker Christopher Nolans film! :)

Julius

Hold da op! Jeg er indtil videre meget imponeret over, hvordan de har kunnet holde plottet skjult i så lang tid, og indtil videre er det stadig lidt uvist, hvad der egentlig kommer til at foregå. Filmen tager næsten tre timer, så der er noget at se frem til. Og for pokker: "... They're waves." Det bliver en vanvittig sekvens at se på det store lærred. Oktober bliver en lang måned!

CINEMANDRUP

Nu er spændingsbarometret efterhånden ved at sprænge for mit vedkommende. Samtlige trailers har virkelig opslugt en og nu kan jeg ikke vente længere med at skulle sidde i biografen og overgive mig til Nolans Univers.

Jacob

Tilbage i august har mennesket opbrugt Jordens ressourcer, og vi kører dermed nu på overforbrug. Vi er i omegnen af syv milliarder, og det tal er støt stigende. Så tanken om at forlade den synkende skude er måske i nogens øjne uetisk, men evt. den eneste chance for overlevelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.