Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer #2 - Kingsman: The Secret Service

Navnet er Hart, Harry Hart

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Kick-Ass-instruktøren Matthew Vaughns næste film hedder 'Kingsman: The Secret Service' og byder på Colin Firth som spionen Harry Hart. I dag er en ny trailer udkommet.

Hart er oppe i årene, ulasteligt klædt, har kongelige manerer og så er han spion for det tophemmelige bureau The Kingsmen.

I stærk modsætning til Hart står den unge rod Gary "Eggsy" Unwin (spillet af Taron Egerton), der har potentiale til at blive en dygtig spion, men ikke ejer skyggen af klasse.

Hart tager Eggsy under sine vinger for at oplære ham som britisk gentleman og dødbringende våben. Med ankomsten af den Bond-skurk-agtige Valentine (Samuel L. Jackson), bliver tiden på skolebænken endnu mere interessant.

Tegneserieforlægget er skrevet af Mark Millar - den samme mand, der stod bag 'Kick-Ass' og Wanted.

Kingsman: The Secret Service får dansk premiere den 26. februar 2015.
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukas

Jeg tror ikke at det er nogle hemmelighed at jeg er utrolig glad for Matthew Vaughn, og Mark Millar, og det her ser så mega fedt ud en bladning af Kick-Ass og James Bond and i love every mini second of it. Og filmen bliver af stor sandsynlighed R-rated(prøv at læse articler fra Comic-Con) men ja giv mig nu. Det er den film jeg glæder mig trejde mest til næste år(kun overgået af Avenger Age Of Ultron og Star Wars Episode VII)

Men ja this loock so fu....g Great.

Heidi

Uha... det her bliver ikke bare godt, men rigtig godt. Jeg glæder mig SÅ meget til at se den.

Er dog lidt forvirret over premieredatoen... er den blevet rykket? Mente den kom i slutningen af november?

Nåh, never mind, det bliver i hvert fald så godt at få lov at se en über-cool Colin Firth give den max gas som hemmelig agent. Jeg håber og beder til den er meget anderledes hvad man umiddelbart tror og forventer (som i den ligner alt andet action)... glæder mig til at blive forhåbentlig positivt overrasket :)

Jacob

Først tænkte jeg den lignede alt andet, hvilket jeg stadig gør, men tror nu også den rummer en vis originalitet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.