Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser-trailerpremiere: Familien Jul

Ny nisset familiefilm

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Julen er næppe lige om hjørnet, men kino.dk kan allerede nu vise jer teaser-traileren til den danske familiefilm 'Familien Jul'.

Hugo er seks år gammel og bor med sin familie. En dag opdager han en lille nisse ved navn Pixy, der er flyttet ind i familiens hus.

Pixy møder også Hugos søskende, men de beslutter sig for at holde ham hemmelig for deres forældre. Men hvor længe kan man holde en vaskeægte nisse skjult for omverdenen?

Familien Jul får premiere den 20. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Den ser sød ud.

Jeg synes "Noget i luften" var en super, god dansk julefilm, og håber at den her også bliver det, selvom den måske er henvendt til et lidt yngre klientel end min aldersgruppe. ;)

Flere julefilm, tak!

CINEMANDRUP

Det var en hurtig omgang Teaser, hvor den virkede til at der var proppet meget ind i de 36 sekunder de lige kunne undvære.

Det virker til at være en sød julefilm, når vi engang rammer de lidt køligere måneder og julestemningen finder vej. Lige nu er det ret så svært i denne august varme.

Jacob

Lidt svært at tage ja-hatten på, eller i det her tilfælde nissenhuen, i starten af august, men ellers ser det ud til at være en fin julefilm til familien Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.