Cookie- og Privatlivspolitik

Daniel Radcliffe om at udvikle sig som skuespiller

Kino TV møder eks-Harry Potter

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Radcliffe vil nok stå i skyggen af Harry Potter-rollen resten af sit liv, men hvor meget afhænger af hans udvikling som skuespiller.

Netop derfor er det sjovt at se ham i 'What If', for det er forholdsvist tydeligt, at der er sket noget siden teenageårene på Hogwarts. 

kino TV mødte Daniel i London til en snak om, hvordan han har arbejdet med sig selv siden han blev færdig med Potter og hvilke begrænsninger, han selv synes, han har som skuespiller.

What If får dansk premiere den 21. august 2014 - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Lige et konkret svar fik dem som vandt meet & greet mødet med Daniel Radcliffe slet ikke mulighed for og snakke med ham / tage billeder og få hans autograf eller ? jeg er lige i tvivl om det. Fordi nogen har skrevet det inde på facebook under jeres side!

Jeannie

Jo jeg tror da de mødte ham. Men os med Gallabilletter gjorde ikke. Vi måtte ikke gå ud til jer :) Vi skulle sidde på vores plads.

Ann-Britt

Er det brugerne af film, der ikke kan finde ud af at skelne mellem én rolle i en filmserie, og så skuespilleren eller ....?
Jeg fatter fx ikke, hvorfor I på kino.dk ALTID omtaler Daniel Radcliffe som HP, tidligere HP eller tilsvarende. Hvad med bare fremover at omtalte ham ved hans eget navn?
I kunne jo under alle omstændigheder gå forrest .... vise vejen så at sige.

Casper Christensen

Hej Ann-Britt.

Vi er rygende enige. Det er er derfor vi skriver Daniel Radcliffe i titlen, Daniel Radcliffe i brødteksten, Daniel Radcliffe på Facebook og mange andre steder.

Da interviewet tager udgangspunkt i hans udvikling som skuespiller siden han spillede Harry Potter, er det bare svært ikke at nævne Harry Potter :-)

Ann-Britt

Ok ok
Synes bare lige jeg igen igen havde læst på jeres hjemmeside, at han blev omtalt som HP, men nu kan jeg selvfølgelig ikke finde det sted igen, så pointet går rent til jer ;)

Helene Østergaard

Han har virkelig udviklet sig meget som skuespiller, og jeg er faktisk vildt stolt af ham!
Han gør det bare godt, i alle sine roller! Jeg glæder mig til at se Horns, selvom jeg har hørt, at den ikke kommer i danske biografer desvæærre.
Mødte ham også igår, og han er bare så sød og nede på jorden!

Mikkel Poulsen

Jeg er så glad for at jeg fik mødt ham i Onsdags ved Imperial biograf, jeg fik hans autograf samt billed med ham han er virkelig en skide sød og pisse flink fyr helt rolig det er dejligt. Det er det bedste der er sket for mig i år 2014! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter