Cookie- og Privatlivspolitik

Mark Ruffalo i tvivl om Hulks fremtid

Er der appetit for en solo-film?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Er der en Hulk-film på vej med Mark Ruffalo i front som den gigantiske grønne titelkarakter?

Mark Ruffalo var i tvivl, da han blev spurgt af kino TV's Stine Teglgaard ved hendes møde med skuespilleren i London i går. 

Derudover fortalte han lidt om, hvordan 'Avengers 2' bliver anderledes i forhold til den første film.

Interviewet blev foretaget i forbindelse med Forelsket i New York, og du kan se meget mere fra Stines møde med Mark Ruffalo (og Keira Knightley) op til filmens premiere den 31. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Kunne rigtig godt lide hul-filmen fra 2003, synes virkelig den var velllykket, og Eric Bana var fantastisk i rollen som Bruce Banner/hulk.

Har det lidt blandet med den seneste fra 2008. Synes den er okay, men historien er bare ikke så god som i den foregående, og så mener jeg ikke helt at Edward Norton passer så godt til rollen, synes han er en fremragende skuespiller, men han er blevet fejlcasted her.

Synes Mark Ruffalo gør det formidabelt som Banner/Hulk, og er den enset der har haft held til at viderefører arven efter Eric Bana. En solofilm med ham ville da være interessant ;)

Viktoruser/899678

Jeg synes The Incredible Hukl med Edvard Norton var fed. Den havde alt synes jeg og det er ærgerligt der er så mange som mener det modsatte.

Jacob

To gange har Hollywood brændt nalderne på den grønne kæmpe, og hans navn bliver ikke engang nævnt separat i den nyeste trailer til Guardians of the Galaxy. Hulk er da også en ganske utraditionel helt, men håber kongen af rom-com får chancen for at løfte arven efter Edward Norton. Disney er jo allerede lidt ude med føleren, da Dr. Banners rolle i Age of Ultron skulle være mere omfattende.

Jesperuser/400733

Desværre tror jeg ikke på endnu en Hulk film. Han er det fedeste sidekick til de andre karakterer, særligt i Avengers, men med den tone Marvel har lagt for dagen i de seneste superheltefilm, så bliver det svært at finde plads til Hulk tror jeg. Problemet er simpelthen hans mangel på intellekt og sprog. Hans film har aldrig indeholdt meget humor og ironi, hvilket ellers er blevet meget karakteristisk for Marvels film. Han gjorde sig dog glimrende i Avengers, bl.a. i den klassiske duel med Thor og med en masse chitauri at smashe.
Hans historie har vi jo set to gange, så hvad nyt skulle der være under solen?

CINEMANDRUP

Hulk film med Ruffalo som bæstet og Andy Serkis som motion capture for styringen - what could go wrong? Answer: Nothing.

Trænger i den grad til en Hulk film, som sparker røv.

Sæt i værk omgående:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter