Cookie- og Privatlivspolitik

Emily Blunt vs. Tom Cruise

Vi spurgte Emily Blunt: "Hvor mange Tom Cruise-karakterer kan du besejre?"

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Emily Blunt spiller den hårdkogte soldat Rita i science fiction-filmen 'Edge of Tomorrow', hvor hun spiller over for Tom Cruise, en kryster der får mulighed for at forbedre sig, bl.a. ved hjælp fra Rita.

Vi mødte Blunt i London og stillede spørgsmålet: Hvordan ville Rita klare sig i kamp mod Tom Cruise-karakterer fra andre film?

Edge of Tomorrow har premiere i dag og se med på fredag, hvor vi har endnu mere fra vores interviews med Emily Blunt og filmens instruktør Doug Liman.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

hæsblæsende action i en blanding af Battlefield LA (bare meget bedre effekter) og en smule Alien/Aliens følelse (pga modstanderens grumme udseende og handlemåder). Men ellers et ret unikt plot, der går rent ind. Jeg gik ind med høje forventninger til filmen og de blev stort set indfriet hele vejen. Jeg valgte 2D versionen, pga min far (som var med inde og se filmen pga fars dag og fordi han elsker sci-fi action), har briller og oplevelsen af 3D film med briller synes han ikke er så god. Så vi valgte 2D versionen.
Uden at afsløre for meget, så er slutningen nok LIIIDT overdreven med "det-skal-ende-lykkeligt"-agtigt. Og historien er nogle gange ved at snuble lidt, specielt omkring tidsparadokset som ikke altid overholdes. Men det falder heldigvis hurtigt i baggrunden i de super seje effekter af bibelske dimensioner, glimrende skuespil og enorm god udnyttelse af timeloopet gennem hele filmen, så man ikke sidder og keder sig, bare fordi man ser scenerne igen. Ofte ser man det fra forskellige vinkler/synspunkter/paradokser og det lykkes rigtig godt.
Positivt om filmen: Effekterne er top-klasse, det hele hænger sammen og virker troværdigt (som det nu kan blive). Svært at finde en eneste bit der er sat forkert, det er spektakulært og skaber en hæsblæsende stemning med flotte kampscener. Filmen har desuden flere sjove momenter, men overraskende nok skyldes det ikke at skuespillerne fyre sjove bemærkninger/jokes af. I stedet udnytter de sublimt at publikum KENDER mange af scenerne fordi timeloopet aktiveres. Men med nye måder at vise de forskellige scener på, skaber det ind imellem nogle sjove og overraskende scener. Godt lavet. Cruise og Blunt gør det glimrende, synes dog Paxton gør det ekstremt godt i hans birolle som den hårdkogte befalingsmand. Historien er, trods de sædvanlige sci-fi huller (specielt ET tilbagevendende, irriterende et af slagsen, som jeg ikke vil nævne her for at afsløre for meget, men som går igen i film som Matrix, Star Wars, Independence Day, Battlefield LA osv), også ret godt skruet sammen.
Negativt om filmen: Måske den lidt for "lykkelige" slutning, som desuden stopper meget pludseligt, så man tænker : "Mangler der ikke noget"?? Enkelte af birollerne (ud over Paxton) overdriver deres skuespil lidt, man får fornemmelsen af at de bare er med for at dø, så kan de godt være lidt overfladiske. Igen, så længe de dør med værdighed og ifm seje effekter, kan man leve med det

Mickey

Hun ville lide et grusomt nederlag i alle duellerne! Der er ingen og eller under Tom Cruise!! BUM!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.