Cookie- og Privatlivspolitik

3 klip fra 'Transcendence'

Johnny Depp og den kunstige intelligens

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Du kan nu se en række scener fra Johnny Depps næste film 'Transcendence'.

Dr. Will Caster er ekspert i kunstig intelligens. Han har udviklet en computer, som kan tænke og føle selv. Det bliver brugbart, da Will ligger for døden.

Hans kone (Rebecca Hall) og bedste ven (Morgan Freeman) vælger at uploade Wills bevidsthed, så han kan leve evigt i computeren.

Men den digitaliserede doktor kan ikke kontrolleres, og truer snart hele menneskeheden.

Transcendence får premiere den 19. juni. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Med det vi har set indtil nu er man lidt uforstående overfor hvorfor den klarer sig så dårligt, og spørgsmålet er om det ene og alene er Johnny Depps falmende stjerne.

CINEMANDRUP

Jeg er enig med dig Jacob. Alt hvad der har været fra filmen indtil videre har i min optik set fabelagtigt ud og ikke mindst medrivende. Jeg undre mig ligeldes, hvordan anmeldelserne ser ud som de gør, for ideen og castet fejler intet, så hvad er det lige ved filmen som kritikerne ikke kan lide?

Er det mon en for seriøs rolle for Depp at skulle være skurk og ikke leverer overbevisende med sit mål om at holde hele menneskeheden som gidsel. Jeg er fortsat optimist og krydser fingre for at den klare skærene.

Den falmende stjerne du taler om: Lad os se det som et lys i mørket:-) Det bliver en kanon film.

Jacob

Ligesom med så mange andre store stjerner var navnet Depp på plakaten lig med en succesfilm, men det lader til det i dag at det kun er som Kaptajn Sparrow Johnny kan tjene penge. CinemaxX har taget konsekvensen og taget den af programmet, så det er kun i Nordisk Film man kan opleve den.

CINEMANDRUP

Ja, der er efterhånden så store forventninger til at Depp springer i Sparrow kostumet nok engang, at hans andre nutidige roller ikke rigtig får en chance - det ligner en ond cirkel: Skuespiller skaber Ikon af ren talent, identificeres med ikon, må kun være dette ikon og alt andet står standby eller bliver ikke til noget.

Så ærgerligt at CinemaxX har taget den af programmet. Den skal opleves og jeg sidder forrest

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter