Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder 'Edge of Tomorrow'

Tom Cruises sommer-action-basker kommer under luppen.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Malte, Dennis, Alexander og Josephine fra kino.dk's brugerpanel har været inde og se 'Edge of Tomorrow'. De fortæller her om deres oplevelser med filmen, og hvorfor især Tom Cruise-hadere bør se den.

Filmen handler om, hvordan menneskeheden kæmper mod en invasion fra rummet med fokus på én soldat, der oplever det altafgørende slag igen og igen og igen.

Edge of Tomorrow får premiere den 4. juni 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennis

vi er også selv ufatteligt glade for at kunne komme ind til dem :)

Det er ikke en helt forkert analogi nej :) ... man kunne godt sætte dem lidt op ved siden af hinanden, hvor "Edge of Tomorrow" har en del mere aktion

Christian

http://www.rottentomatoes.com/m/edge_of_tomorrow/

Filmen er allerede et kæmpe hit. Den ligger lige pt på 95% på verdens største filmanmelderside. Den bedst ratede sommer blockbuster film (so far). Oven i købet bedre rated end X-Men Days of future Past. Filmen her har allerede 37 vildt entusiastiske reviews, mod kun 2 lidt mere middelmådige af slagsen. Det er mere end en stor nok dosis til at dømme at denne film nok skal losse røv! Anmelderne er vilde og filmen skulle være helt eminent! Glæder mig mega meget.

The Cruise is back!

Bo130

Dejligt at se brugerne anmelde lidt oftere igen :)

Det lyder meget hen af en actionfyldt udgave af Source Code. Er der nogle af jer der har set den, som kan opstille dem lidt i forhold til hinanden?

Hvad skete der forresten for zoom-effekten i jeres interviews? :P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.