Cookie- og Privatlivspolitik

Jamie Foxx: "Don't you know who I am? I'm Electro!"

Vi mødte superskurken - og overlevede

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Jamie Foxx spiller den strømførende superskurk Electro i 'The Amazing Spider-Man 2'. Han både elsker og hader Netsvingeren, hvilket gav Foxx noget at arbejde med og tænke over undervejs.

Vi slog kløerne i superstjernen ved en pressekonference i Singapore og diskuterede ondskab, besættelse og ol' school superskurke-ting med ham.

The Amazing Spider-Man 2 - premiere den 17. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søren

Hvor er det fedt at se så dygtige skuespillere tage de roller - der må virkeligt været kommet prestige i at spille dem, og ud fra hvad man har set i Traileren, så er Foxx da et verdensklasse valg! Man kan ikke betvivle hans talent!

CINEMANDRUP

Jamie hviler så meget i de præstationer han har leveret på lærredet, at han nok skal sætte eventuelle skeptikere på plads i hans udgave af Electro.

Jamie Foxx er en gennemført skuespiller og totally bad-ass

Danieluser/1101785

Jamie Foxx er så cool! :D

Jacob

Det er en pudsig udvikling med, at helte og skurke i disse år skifter hudfarve i forhold til tegneserierne. Ikke at jeg har nogen problemer med det, men man stiller nogen gange spørgsmål om hvorfor. Man må håbe det bunder i at finde den bedste mand, eller kvinde, til opgaven.

Shamseuser/929696

Det med at skifte hudfarve, køn eller andet er jo ikke nyt, og tror du har ret. Det bunder nok i at finde den "rigtige" til jobbet.
I "Grønne lygte", var det pludselig en hvid amerikaner, der havde rollen, men i tegne serien har det altid været en afro amerikaner. Gør det noget for fortællingen? det ved jeg ikke, men for mig personelig, tager jeg det bare som udtryk for at alle (i amerika), kan blive superhelte :). ((Selv om Thor, og Loke jo i bund og grund er Nordiske, og noget tætter på Danmark end på Amerika.. men lad nu det ligge :) ))

Patrick

Green Lantern var ikke originalt sort. Det var Hal Jordan, som var hvid, der var den originale Green Lantern.
Men efterhånden er det nok John Stewart, som er sort, som har fået mest opmærksomhed.

Jacob

Jeg gider virkelig hellere ikke hidse mig op over det, men netop Electro har jeg meget nær. Jeg er dog overbevist om at når jeg skal se Jamie Foxx som den elektriske superskurk, så skal jeg nok med det samme accepterer ham - omend kun i et øjeblik ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter