Cookie- og Privatlivspolitik

'Divergent' er IKKE 'Hunger Games'

Kino TV møder Divergent-fans til premieren

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Horder af fans var samlet til premieren på sci-fi-filmen 'Divergent' for at se, om den kunne leve op til bogen af samme navn.

I den forbindelse var kino TVs Marie på pletten for at høre, hvor stor forskellen egentlig er på 'Divergent' og de andre store teen-filmserier som Hunger Games og Twilight.

Du kan se og høre svarene i klippet - og du kan naturligvis se Divergent i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie

Nej Divergent og Hunger Games er altså overhovedet ikke "det samme". Det er svært at skabe sit eget univers, men begge forfattere har gjort et storslået arbejde. Det er ikke sjovt at blive sammenlignet med en anden, når man har skabt noget unikt. Respekter det tak!

Sisseluser/788582

Har nu set Divergent og nej, det er ikke det samme.
Så dette klip inden jeg var inde og se filmen og, da jeg ikke har læst bogen, tænkte jeg umiddelbart det lød til de ville ligne hinanden meget, men det synes jeg ikke var tilfældet.
De kan naturligvis sammenlignes, men man kan også finde mange ligheder imellem andre film. Handlingen i Divergent er en hel anden end Hunger Games.

Line FS

Var lige ved at falde ned af sofaen - kan det være sandt, at jeg ser denne sætning skrevet på Kino af en Kino-ansat - og ikke en af os!
Nå ja, så var det jo bare citater fra andre. Men trods alt en lille udvikling.

Udover det, lidt sørgerligt at se så mange mennesker, som siger "ja det er det samme"... men dejligt også at se så mange, med nogle gode svar! - Især den sidste pige som sagde noget - TAK TIL HENDE!

Maria

Helt klart en forbedring fra Kino's side, de fortjener sgu næsten at man klapper!

Bongojungle

Hvor er det mærkeligt at se sig selv o.e'

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter