Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder 'The Hunger Games: Catching Fire'

Katniss og Co. får stjerner

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Anden del af eventyret om Katniss står for skud, når kino TV's brugerpanel lægger 'The Hunger Games: Catching Fire' på vægtskålen. 

Panelet består denne gang af Amalie Gohr, Karoline B. Balstrøm, Martine og Dennis Holm.

The Hunger Games: Catching Fire er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karoline

Jeg synes personligt Catching fire er meget bedre end Hunger games, og Francis har gjort et så godt job! Jeg var oprigtig forelsket i filmen!

Stefan

Den er ikke så fascinerende som den første film. Den er for langtrukken og der er ikke så store overraskelser, mens den slutter på den mest irriterende måde biograffilm kan.

Det er en flot film, der er god action og skuespillet er godt, men jeg kan kun give den tre ud af seks stjerner af ovennævnte grunde.
Jeg har det lidt sådan, at jeg burde have ventet med at se den indtil den kom på Blu-Ray. Som en biograffilm var den ret skuffende.

Line

Jeg kan godt forstå du siger det med slutningen, men det er faktisk præcis sådan bogen slutter, og derfor var det jo svært at slutte den på andre måder. Jeg synes det er super fedt, at de for én gang har ladet historien fra en filmatiseret bog, være som historien er i bogen.
Hvis man kan lide historien, så er den nok ikke så langtrukken :) Jeg tror det er fordi du ikke har læst bøgerne, for de fleste siger faktisk, at de bedst kan lide to'eren :)

Det var ikke for at kritisere din anmeldelse, jeg ville bare hjælpe dig med at forstå filmen bedre :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.