Cookie- og Privatlivspolitik

"3D er en karakter i filmen"

Er 'Gravity' den ultimative spillefilm i 3D?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

3D-effekten i den premiereaktuelle Gravity er blevet rost til skyerne, og af samme årsag kan filmen udelukkende ses i formatet den første uge i biograferne. Herefter følger også visninger i 2D.

- Vi har valgt at give danskerne lov til få den fulde oplevelse af denne fantastiske film. Derfor vil filmen i dens første spilleuge udelukkende kunne opleves i 3D. Et format som denne film virkelig er født til, lyder det fra distributionschef hos SF Film, Sune Lind Thomsen.

I klippet ovenfor fortæller bl.a. Sandra Bullock og instruktøren Alfonso Cuarón om tankerne bag den ekstra dimension i filmen, der handler om to strandede astronauter i kredsløb om Jorden.

Spørgsmålet er således, om man har sin hidtil bedste 3D-oplevelse til gode?

Hvad siger I - hvilken 3D-oplevelse har været den mest imponerende?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Star

Jeg kan se den i 2D og 3D og 4D men jeg er ligeglad

Sørenuser/757193

Som mange andre hader jeg 3D og synes at det ofte er ringe lavet, ganske overflødigt, hypet og ikke når 2D til sokkeholderne.

Når det så er sagt så er Gravity så klart den flotteste 3D film jeg har set - rigtigt flotte effekter som ikke virker fabrikeret til lejligheden.

Trineuser/879637

Jeg kan slet ikke begribe alle de roser den her film har fået. Jo bevares, det er da nogen flotte billeder når filmen ikke er sløret, som det ofte var tilfældet.
Jeg blev dog tilnærmelsesvist irriteret over historien... Den er da så tynd. Hvor ville det have været fantastisk hvis man havde brugt lidt mere krudt på den.

På ingen måde imponeret og vil stadig hævde at Avatar rent 3D mæssigt udnyttede effekterne meget bedre.

Connieuser/167871

er en utrolig flot film i 3D. Man sidder i spænding selv om man har en ide om hvad der vil ske. Tiden flyver afsted og Sandra Bullock spiller utrolig godt.

MUST SEE MOVIE.

jonuser/927757

Gravity er den første film jeg har set, hvor jeg synes at det giver mere til oplevelsen at se den i 3D. Normalt hader jeg det, men her var det fantastisk!

Kasperuser/442737

Gravity er et visuelt mesterværk!!

Helt klart den bedste film jeg har set i 3D.

Scenerne hvor vi ser ISS eksploderer, hvor stumper af vragrester flyver rundt omkring dem. Snorene fra faldskærmen! Det er fantastisk godt.

En af åbningsscenerne hvor Sandra Bullock driver ud i rummet, får man også en fantastisk fornemmelse af, hvor alene hun er!

Avatar er fin, men Gravity bruger 3D på et højere plan!

Jannick

Den bedste film jeg har set i 3D indtil nu er Avatar.
Var skuffet over Thor 1 i 3D.
Vil umiddelbart hellere se film i 2D.

Gravity er sikkert en spændende film. Altid godt kunne lide Sandra Bullock. Var dog pænt skuffet over The Heat med hende.

Hobitten 2 skal nok ses i bio...

Ser frem til hvad der kommer i 2014..

Janne

Gravity er den suverænt bedste 3D indtil nu!

peteruser/714351

Ja, 3D var lavet rimeligt pænt, men det er stadig laaaangt fra realistisk at se på. Det meste af filmen er totalt blurry og farveløs når man sidder med et par 3D briller til 5 kroner.

Alle snakker om 3D effekterne og lydsporet i filmen, men åbenbart er det ikke længere vigtigt at der også fortælles en god historie.

Er du 3D fan så køb et Oculus Rift virtual reality headset og en spillemaskine.

Simon

Det er grundlæggende en spændingsfilm á la Speed og jeg synes den var uhyre intens og havde et højt spændingsniveau. I tilfældet med Gravity var den ikke sløret på noget tidspunkt, men det er tilfældet for mange andre film i 3D.
Er historien fuldstændigt original? Nej, det er en overlevelseshistorie i familie med 127 Hours.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter