Cookie- og Privatlivspolitik

Niki Lauda vs. James Hunt

Nyt klip fra Ron Howards Formel 1-drama 'Rush'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

A Beautiful Mind, Frost/Nixon, Apollo 13

Ron Howard har udviklet sig til en ekspert i biografiske film, og sammen med den ligesindede Peter Morgan (der skrev manus til 'Frost/Nixon' og The Queen) har han begået en virkelighedstro skildring af Formel 1-idolerne Niki Lauda og James Hunt.

Året er 1976, og de to konkurrerer om verdensmesterskabet. Lauda er en benhård forretningsmand og går klinisk til værks i sin tilgang til motorsporten. Hunt er lige så opsat på at vinde, men lever livet i overhalingsbanen med stoffer, kvinder og berømmelse.

I klippet mødes de to før løbet i Brasilien, og der bliver udvekslet diverse skældsord mellem kamphanerne.

Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) spiller James Hunt, og Daniel Brühl (Inglourious Basterds) har rollen som Niki Lauda.

Rush får premiere den 12. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Arthuruser/68345

Altid spændende når folk fortæller hvad de tror på.
I al fald lige så spændende som når man hører præsterne om søndagen.
Nu er det godtnok mange år siden jeg sidst var i en kirke, men det er lige før jeg foretrækker dem frem for folk der spår om film de ikke har set. Præsterne har dog som minimum sat sig ind i hvad de tror på.

Line FS

Jeg elsker både Chris Hensworth og Daniel Brühl - og det kan godt være de kan tage skylden, men jeg synes sgu den her film ser seriøst spændende ud. På trods af at jeg har nul interesse for biler og racersport!

AufVideoSehen

Film om racerbiler der kører i ring bliver ofte lidt ringe og kedelige i længden, denne ser ud til at bekræfte reglen.

Louise

"Racerbiler der kører i ring" ??

Måske du tænker på Nascar (som set i filmen 'Biler'/'Cars'). Denne film handler om Formel 1, hvilket er noget andet end Nascar.

Jeppe

hahaha ja fordi i dette klip ser vi jo lige præcis det du snakker om. Du har da ikke fat i noget som helst - filmen har jo også livet med ved siden af - action på racerbanen er bare et "udtryk" for deres personlighed og stædighed! - Tror selv på den er fed!

Anonymuser/0

ser det ikke ud til at være noget jeg vil spilde pengene på !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.