Cookie- og Privatlivspolitik

Chris Hemsworth: "Jeg vidste slet intet om Formel 1"

'Rush' ifølge holdet bag filmen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Chris Hemsworth kan ofte opleves iført rød kappe, langt lyst hår og med en hammer i hånden som Thor. Men i filmen 'Rush' spiller han den britiske racerkører James Hunt. Kino TV mødte ham og resten af holdet til et interview i London.

Daniel Brühl (Inglourious Basterds) har rollen som Hunts konkurrent på banen, Niki Lauda, og vi talte med de to stjerner om deres forhold til motorsport, deres forberedelser og om de selv fik lov til at køre i en Formel 1-bil.

Derudover mødte vi de kvindelige hovedroller Olivia Wilde (TRON: Legacy) og Alexandra Maria Lara (Der Untergang) samt instruktøren Ron Howard og manuskriptforfatteren Peter Morgan, som tidligere har arbejdet sammen om den biografiske Frost/Nixon.

Rush får premiere på torsdag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.