Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til 'Thor 2'

Tordenguden får sin sag for

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

I den første film om Marvels superhelt Thor var effekterne relativt begrænsede, men denne gang ser det ud til, at budgettet er skruet godt i vejret.

Ud fra den anden trailer, som netop er kommet med danske undertekster, er der masser af flotte effekter til at understøtte den nye historie, hvor Jane Foster (Natalie Portman) bliver mål for de mørke kræfter fra Svartalfheim.

Thor (Chris Hemsworth) må derfor beskytte sin kæreste, og det betyder en skrøbelig alliance med sin bror Loki (Tom Hiddleston).

Thor 2: The Dark World får premiere den 31. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/840534

Det kan godt være at den ikke nødvendigvis har så meget at gøre med det oprindelige oplæg fra den nordiske mythologi, men set ud fra konteksten af det er en Marvel film i Marveluniverset, så ser den egentligt ganske underholdende ud. Jeg kommer til at se den, og så må vi se om der bliver det værd eller ej.

Kathrineuser/143233

En stor spand nope.

Jeg kan slet ikke tage det univers seriøst. Det burde være forbudt for amerikanere at lave film om europæisk kultur. De kan aldrig fange den specielle stemning - det hele drukner altid i effekter, slagsmål og billige one liners.

Så nope fra mig. Et'eren sagde mig intet, så hvis jeg ser to'eren går jeg bare i minus.

Men god fornøjelse til jer der glæder jer til den :)

Janus

Nu er det jo ikke europæisk kultur eller den nordiske mytologi vi taler om.
Det er et Marvel Univers hvor de er meget tæt på hvordan det rigtige univers er ;)

Kathrineuser/143233

Jeg nægter at anerkende det som et univers. Marvel har taget en god historie og smadret den med deres amerikanisering.

Anonymuser/0

Er bestemt ikke overbevist- ser faktisk skuffende ud, men venter og ser !!
Så pacific Rim igår- udemærket popcorn film med vilde effekter.

Line FS

Den giver mig ikke et særligt godt indtryk af filmen.. Det ser ud til at være for meget for mig. Synes det hele virker lidt lamt. Men nå, hvad der skulle trække mig ind og se den, er sammenhængen med de andre marvel film og Tom Hiddleston!

mikkel knudsen

Sej trailer til Thor 2 the Dark World og nu glæder man sig bare til at se den. Håber at de har lavet en god efterfølger fra the Avengers... Lige som det man ser i Iron man 3 filmen.

Jacob

Elskede virkelig 1'eren, som trods nævnte budget-begrænsning, alligevel var god fordi den havde en enkel historie som holdt, ligesom den første Iron Man. Så håber ikke The Dark World bevæger sig ud ad samme spor som Iron Man 2, hvor det bare handlede om jo vildere effekter, desto bedre fortsættelse. Men de to trailers lover altså heldigvis noget andet. Glæder mig virkelig til den anden film i Fase 2.

Mikkel Poulsen

Hold da op den ser fed ud, med masser af action og mere dyster ser den ud i forhold til 1 eren. Har sat kryds i kalenderen for 31 Oktober kan ikke vente, og dejligt med mere dybde i karaktererne!!

PernilleSolouser/16711

Jeg glæder mig!!!!:D Epic Trailer!

Tror faktisk den kunne gå hen og blive en udmærket 2'er!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter