Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Olsen Banden på dybt vand'

De har en (ny) plan

Stem op!
6
Stem ned!
-5
(reset)

Teaseren til den nye animationsfilm med Olsen Banden bød på en parodi på Gangnam Style.

I dag kan vi eksklusivt præsentere den første trailer, der viser klip fra selve filmen, hvor Egon Olsen bliver løsladt fra fængslet, og hvor Benny og Kjeld er i forklædning under deres nye kup.

Filmen skildrer et Danmark på økonomisk deroute. En olie-accellerator, der vil kunne mangedoble de efterhånden minimale oliereserver, er det eneste, der kan redde landet fra sikker ruin, men opfindelsen befinder sig uheldigvis i hænderne på to skruppelløse bagmænd.

Det er her, Egon, Benny og Kjeld kommer ind i billedet og bliver danskernes eneste chance.

Olsen Banden på dybt vand får premiere den 10. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BrunettenNadia

Rolig nu. Jeg giver jer 100% ret i at de rigtige er 1000 gange bedre, men at det er en skændsel mod Danmark og at i skammer jer over at være danske, jamen helt ærligt. Self vi har forskellige meninger men wow. Det er en F**KING tegnefilm til børn, SÅ LAD DA VÆR MED AT SE DEN. -.-'

Bunnykill

normalt vel du hav ret men det føles bare som en stor langemand til hele den danske folkesjæle og så vel det bare være bedre vis de selv fandt på deres egen historie i sted for at øgelæge en som betyder noget for så mange og det med at det bare en tegnefilm for børn helt ærligt børn har GODT se noget kvalitet og ikke bare blive set nede på fordi de er børn Pixer Japanske anime franske poetisk tegnefilm og så videre det bare ikke nok at høre dårligt stemme skuespillet og grim animation og hvor en karakter råbe pik, pølser og pilser det er bare ikke godt nok danske tegnefilm kom on lave en ny valhaller eller lige så vi kan være stolt af jer igen

Anna Cæcilie

Det er simpelthen for dumt at bruge tid og penge på at lave sådan en film. ØV! Tegningerne er jo ikke engang flotte og den trailer der kører hvor de laver gangnam-style skal bare skride væk lige med det samme. Jeg bliver dårlig hver gang jeg ser den. ØV!

Philip

Jeg elsker de oprindelige Olsen Banden film (1968-1998) med de rigtige skuespillere, Ove, Morten og Poul. Specielt Poul Bundgaard som Kjeld Jensen og hans sædvanlige måde at sige: "Nu er det ikke noget farligt vel", den elsker jeg bare.

Når rosen til de gamle film er overstået, så må jeg lige pointere, at jeg godt kan forstå at Nordisk Film prøver at få kontakt til det yngre publikum, ved at lave Olsen Banden som animationsfilm, så det yngre publikum kunne have lyst til at se de gamle film, som er blevet en del af den danske kulturskat.

MEN, der bør simpelthen være en grænse og denne trailer giver mig på ingen måde lyst til at se filmen eller anbefale den til andre. Denne film er en hån mod danske film og den danske kultur. Føj Nordisk film.

The Joker

Jeg elsker Olsen Banden filmene, SOM FILM.

At man begynder at lave Olsen Banden til anime-film er en skændsel for det danske befolkning.
Der er ingen sjæl i det her på nogen måder, what so ever!

Jeg synes at det er utroligt at man har fået lov til at gøre dette imod Danmark's mest elskede film-serie.

Endnu engang skraber de bunden hos Nordisk Film.
Sørgeligt men sandt!

Erik Balling ville ALDRIG have tilladt dette, hvis han stadig var i live idag.

Troels

Lad os endelig gøre plads til det her makværk, og aflyse alt hvad der hedder Edgar Wright, Simon Pegg og verdensberømt kultfilm-trilogi. Det sker, at jeg skammer mig over at være dansker.

Bjerg

Lige mine ord!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.