Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere - The Secret Life of Walter Mitty

Første kig på én af julens storfilm

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk har som det første danske medie fået traileren til den visuelt imponerende 'The Secret Life of Walter Mitty'.

Filmen er instrueret af Ben Stiller og er ifølge manden selv intet mindre end et livslangt drømmeprojekt, der endelig realiseres. 
 
Stiller spiller også hovedrollen som fotoredaktøren Walter, der overlever dagens kedsommelighed ved at forsvinde væk i eventyrlige dagdrømme. Da et af Walters billeder pludselig forsvinder, tvinges den tryghedssøgende mand til at begå sig ud på et virkeligt eventyr.
 
Drama-komedien bygger på James Thurbers korte novelle, der allerede blev filmatiseret i 1947 som en musical med Danny Kaye.

Kristen Wiig (Bridesmaids), Sean Penn og filmlegenden Shirley MacLaine spiller også med i den nye udgave, der bl.a. blev optaget på Island sidste år.

The Secret Life of Walter Mitty får dansk premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Hvis nogen er interesseret i den sang der bliver spillet i traileren, er der tale om "Dirty Paws" af Of Monsters and Men. Jeg synes den er super god. :)

PernilleSolouser/16711

Den ser overraskende ud! Den skal da helt sikkert ses og tjekke mere ud:)

Line FS

Fik nærmest tårer i øjnene. Hvor smukt. Det kunne have været en fantastisk musikvideo! Hvor fascinerende, virkelig fascinerende. Føler mig helt rørt indeni. Nu ved jeg ikke hvordan filmen kommer til at være, fortællemæssigt og lyd/billede sammenspil, om drømmeverden tager over og man selv skal føle og leve i et eventyr som Life of Pi, eller om det hele bliver forklaret og magien forsvinder. Men ud fra den her trailer ser det helt vildt fantastisk ud. Jeg glæder mig utroligt til at se mere!

Bjerg

Det ligner ellers ikke Stiller det her, men fantastisk ser det ud. Men dette er et projekt der kan vippe til begge sider, forhåbentlig bliver det det en positiv overraskende film for jeg kan tydelig se hvad Stiller vil, og siden det er et "livslangt" projekt så vil jeg nødig se det gå i vasken.

Maria

Den ser faktisk rigtig god ud! Den vil jeg da helt klart overveje at se. :)

satisfythecrave

Den ser god ud. Glæder mig til at se Ben Stiller og Kristen Wiig is samspil.

leopolduser/770603

Det ser ud til at blive en god film, og glæder mig meget til at se den. jeg bliver tit fascineret over ben stillers evner til at underholde og overraske.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.