Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet møder Wolverine

kino TV - Velkommen til brugerpanelet!

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

Er den nyeste film om Hugh Jackmans hårdtprøvede superhelt bedre end makværket X-Men Origins: Wolverine fra 2009? Og mestrer Jackman stadig rollen som jærven Logan?

Kino.dk’s nye brugerpanel fik mulighed for at debutere som anmeldere og svare på netop disse spørgsmål, da de havde været med den samlede presse inde og se 'The Wolverine'.
 
Tag godt imod Dennis, Martine, Jeff og Christina!

The Wolverine er aktuel i de danske biografer.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Dog er det ikke en genre, som jeg dyrker.

nicolas

Synes den var bedre end den første Wolverine film, Nok mest af alt fordi, jeg selv har læst comicen om hvordan Logan og sabertooth historie hænger sammen :)

hansuser/283648

Jeg tænkte om der slet ikke er nogen af eksperterne, som har fanget, at der er en klar afvigelse fra den officielle trailer og samme actionscene i filmen.

Jeg tænker på den med ninjaerne, Wolverine og lastbilen der sprænger i luften i traileren, mens i filmen sker der noget helt andet i samme sekvens.

---

Derudover synes jeg filmen ligger lidt over middel - følte mig underholdt, men skal ikke se den igen. Synes historien var for klichee, for dårlig kærlighedshistorie, og actionscenerne var middelmådige. Filmen kan abefales at ses, men synes ikke den var bedre end den første Wolverine film

QQ7user/724454

Hvad anbefaler i at se den i 2D eller 3D?

Christina Schou Willumsen

2D... 3D-effekten blev faktisk ikke brugt til noget som helst - andet end en lille smule (læs ubetydelig) dybde i billedet. Så spar hellere de penge og hop ind og se den i 2D :)

Martine

Det gør virkelig ikke den store forskel at se den i 3D - det eneste lag man ligger mærke til er underteksterne i forgrunden. Så jeg vil anbefale at se den i 2D :)

Simon

Brød mig virkelig ikke om The Wolverine (min anmeldelse kan læses på min profil eller inde på filmens 3D-side her på kino.dk)

Filmen har overordnet en tynd handling, tynde karakterer, tynde kærlighedshistorier og tynde "overraskelser". Det eneste plus i den her film er faktisk bare at det igen er Hugh Jackman der er The Wolverine, for ingen kan erstatte ham i den rolle.

Jeg grinte flere gange af filmen end med filmen, fordi der enten var åndsvage replikker, dumme før set overraskelser eller bare hver gange slange-mutant-kvinden kom på... hun var rimelig fjollet.

Den jeg er mest uenig med er nok Dennis. Vi har helt forskellige meninger om hvad der gør en superheltefilm fed.
Nogle mener det er action, eksplosioner, cool lines, fede special effects og scener - ja, det skal der da også være, og der var for lidt fed action i The Wolverine, men i en hver film, der er det karakteren og dens konflikt der kommer først, ellers kan den hurtigt kede en umanerligt meget, hvilket denne film gjorde i mit tilfælde.

Post-credits-clippet var dog det fedeste der har været til dato! Kan kun sige at den teaser rigtig, rigtig godt til "X-Men: Days of Future Past", hvor Bryan Singer endelig er ombord igen til at styre både instruktionen og historien. Gudskelov for det.

DaviMi

Jeg er godt nok dybt uenig med panelet.
Det eneste gode ved filmen var starten, slutningen og dens kobling fra de originale X-men-film til den nye X-men-film, de er i gang med at lave, og som forhåbentlig kommer op nær X-men: First Class-niveauet.

Det er til gengæld meget fint, at det 'kun' er fire, der snakker om filmen; giver mere fokus.

leopolduser/770603

Jeg må indrømme at jeg er lidt skuffet over jeres nye Brugerpanel. det virker ikke lige som en bred gruppe, og jeg kan ikke rigtig se en holdning jeg kan relatere til og derfor blive inspireret til at gå ind og se de film de andmelder

xxxuser/1034185

Hej Leopold.

Der er en del flere brugere med i brugerpanelet, end de
fire brugere, du møder her. Og vi er enormt glade og stolte over, at det er lykkes at få brugerpanelet stablet på benene.

Jeg synes, de fire brugere i indslaget har fået en flot debut. Og jeg er meget spændt på at se, hvordan konceptet kommer til at udvikle sig over de næste par år. :)

Mvh
Line,
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.