Cookie- og Privatlivspolitik

kino TV - interview med Tom Hardy og Nick Cave

Holdet bag gangsterfilmen 'Lawless'

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)

Lawless er aktuel i de danske biografer, og vi har mødt holdet bag fortællingen om brændevin, magt, frihed og ikke mindst vold.

Gangsterfilmen er instrueret af australieren John Hillcoat (The Road) og har manuskript af landsmanden Nick Cave. Tom Hardy spiller Bondurant-brødrenes leder, der jagtes af en flamboyant politimand i form af Guy Pearce.

Den autentiske historie er baseret på romanen ‘The Wettest County in the World’ af Matt Bondurant.

Se et outtake fra interviewet med Tom Hardy om dansk film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Glæder mig vildt til at se Lawless. Superfedt cast, og det inkluderer efter min mening også Shia. Forstår virkelig ikke hadet til ham. Er det på grund af Transformers-filmene?

Er dog uenig med Film Freak angående Hobo-skægget. Er imod alt der skjuler Tom Hardy's ansigt ;) Gætter på det her interview er fra omkring samme tid som filmens amerikanske præmiere da han (heldigvis) ikke har det mere.

Anonymuser/0

Har set filmen i dag og den er bare; hvad kan jeg sige - medrivende, flot, ekstrem blodig, charmerende, morsom, deprimerende (tilføj selv flere superlativer). Jeg håber du vil synes om den. Jeg havde i hvert tilfælde en "yes, endelig en film med indhold og noget for en hver smag". (Og Shia hadere vil nok skamme sig efter denne film).

Hvad angår skægget; læste et sted, at det er anlagt i forbindelse med hans rolle som Mad Max (men jeg tager gerne Tom med eller uden skæg :-) )

Anonymuser/0

Godt at høre de fine ord om filmen. Glæder mig uden tvivl lidt mere nu :) Syntes Shia-hadet er ufortjent.

Hvordan var skuespiller-præsentationerne sådan overall?

Det var faktisk også min tanke at det nok var til Mad Max: Fury Road. Tom er dog lækker uanset hvad, helt enig. Selv når han barberer sig skaldet og tager 20 kilo på. Det næsten uretfærdigt.

Anonymuser/0

Fra hovedrolle til birolle; alt i alt spiller alle med indlevelse, så man ikke føler, at de var fejlcastet. Mia Wasikowska var måske lidt bleg, men det er selvfølgelig begrænset hvad man kan få ud af en (mormonsk?) præstedatter. Hun spiller ikke dårligt, slet ikke, hun er bare hurtigt glemt. Jessica Chastains rolle er nok ikke så svær. Hun er en god skuespiller, men hendes karakter er set før, ligeså hendes kvaler og hun tilføjer ikke noget nyt. Gary Oldman er selvfølgelig brændende i de scener han er med i - milevidt fra joviale Gordon. Jason Clarke, kan jeg kun huske fra Brotherhood. Hans rolle er lidt som bacon'en i en burger, giver lige det hele lidt mere smag, men i de scener der er "hans" er han rigtig god og jeg tror vi kommer til at se mere til ham. Shias rolle spænder både fra det milde og vage til det rasende og beslutningsdygtige. Han er nok den der har flest strenge at spille på og det gør han rigtig godt. Vores Tom er som sagt svær at komme uden om :-). Når han er på er han på og som han efterhånden er kendt for, så er det ikke trangen til at råbe og skrige, når der udtrykkes vrede og magt . Han underspiller følelserne og lader øjnene og stemmen gøre arbejdet. Og så får han rollen som jomfrunalsk knudemand til at virke meget mandig :-). MEN jeg er bange for at indrømme det, men Guy Pearce slår nok Tom; føj for en rolle. Snak om en som alle er enige om at hade... Håber ikke jeg har ødelagt noget, men lad endelig vide hvad du syntes om filmen, når du får den set (og jeg må nok lige indskyde, at den type film og fra den æra lige er min kop the, så jeg er nok ikke helt habil, når jeg udtrykker min absolutte hyldest til den).

Anonymuser/0

Det lyder da superfint! Tak fordi du gav dig tid til at skrive det :) Glæder mig virkelig til at få set filmen. Den fik også en flot anmeldelse på EB. Tom er en fantastisk subtil skuespiller, og har ikke set ham spille dårligt endnu. Samme kan siges om Oldman. Og Guy Pearce oser da også bare douchebag i de klip man indtil har set!
Håber at få tid til at få den set i næste uge, og lægger uden tvivl en anmeldelse herinde så snart den er set :)

Anonymuser/0

Er klap på denne film men tror jeg venter til hjemmebiffen !!
..by the way..fedt hobo skæg ham Hardy render rundt med :)

blockbuster

Jeg trøster dig gerne Tom ;)

Anonymuser/0

Han er min ;)

Anonymuser/0

MIN (og jeg er ret besidderisk ]:-) )

Bente

For jeg har allerede fanget ham og spærret ham inde i min kælder. Det er jo derfor han er og ligner sådan en vildmand. Men bare rolig, jeg skal nok lukke ham ud af og til, så I kan nyde ham på film, når der skal kød på bordet ;o))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.