Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser - Otto er et næsehorn

Endnu en Ole Lund Kirkegaard-bog bliver til animationsfilm

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Sidste år blev den populære børnebog Orla Frøsnapper filmatiseret til en animationsfilm. I dag er der premiere på endnu en animeret filmversion af en Ole Lund Kirkegaard-bog, nemlig 'Gummi Tarzan' (her med titlen Gummi T).

Men Crone Film ligger ikke på den lade side, og allerede nu er der en tredje Kirkegaard-film på vej. Otto er et næsehorn bliver således til animationsfilm den 7. februar 2013, og vi kan forvente samme tegnestil som de to første film.

'Otto er et næsehorn' handler om drengen Topper, der finder en magisk blyant, som gør alt, hvad han tegner med den, levende. Mest prominent er næsehornet, der skaber en del ravage i fortællingen.

Filmen har allerede fået sin første teaser, som ganske kort præsenterer titelkarakteren.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Det ligner atter en billig metervare som åbenbart bare skal sprøjtes ud i disse år, så familien Danmark kan komme i biografen. For ikke så mange år siden havde Danmark et godt greb om at lave børnefilm i øjenhøjde og verdensklasse. Nu pisser man på arven og spytter seerne i øjnene med eller uden 3D.

Elsker mimions ❤

Min søn på snart 9 er helt vilde med de film så han bliver da mega glad og ja jeg bliver mindet tilbage til min barndom hi hi skønt

Henning Helmsby

Jamen, så er det da bare at læne sig tilbage og glæde sig ;-)

Freakerz

Troede det var Lille Virgil, men det var Orla Frøsnapper der kom næste år. Så er det nok Lille Virgil i 2014 :)

Men der følger jeg da klart med :P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter