Cookie- og Privatlivspolitik

kino tv - Dyrholm og Stengade: "Jeg har ikke set det der 'Twilight'"

Videointerview med de premiereaktuelle skuespillerinder fra 'Værelse 304'

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

I anledning af deres nyeste film 'Værelse 304' havde vi inviteret Stine Stengade og Trine Dyrholm ind til en afslappet snak om deres film- og biografvaner.

Blandt andet fandt vi ud af, at Trine Dyrholm har et crush på sin amerikanske kollega Sean Penn, at Stine Stengade gerne ville spille Liv Tylers rolle i 'Ringenes Herre', og så blev vi klogere på, om de er gået fra en film i biografen.

I 'Værelse 304' spiller de henholdsvis elsker og kone til den samme mand, som mødes på et hotel i København.

Værelse 304 er aktuel i biograferne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Har set dem og de mange serier de har spawnet "the vampire diaries" "True Blood" "The Gates" "The Secret Circle" "Being Human" bare for at nævne nogle der er kommet efter twillight.
Det sørgelige er den fokus der er på det kvindelige publikum. Der er ikke meget at komme efter som mand i de fleste nye "monster" serier i de fleste serier og twillight nogle ynkelige forstørrede hunde og vampyrene er nogle metroseksuelle albinoer :(

Før Twillight i serier som Buffy og Angel var der en meget bedre balance i henvendelsen til publikum og meget mere troværdige monstre for en brøkdel af de nye serier/film budget.

har udelukkende set twillight fordi jeg ikke vil bashe noget uden at have set det, men forstår hvorfor seriøse skuespillere vælger den slags fra

Mikkel

Kan kun give dig ret i din sag! Twilight er så blødsødt som det overhovedet kan blive, synes kun det har ødelagt synet på blodtørstige vampyrer og varulve, og må sige at jeg sgu savner en god film, med en monster jæger(altså et menneske), som blodigt slagter vampyrer og varulve, med nogle hardcore fede våben. Synes ikke at film som Priest eller Frightnight ligefrem ligger op til det, så jeg glæder mig sgu til Underworld 4.

Jeff

I agree with your Twilight comments, but very much disagree that True Blood and Being Human were “spawned” by the Twilight series!
True Blood is class, with both the books it’s based on and the TV series starting before Twilight. I don’t see how Being Human got mentioned in the same breath as Twilight. It too hit the screens before Twilight and the similarities end at there is a vampire and werewolf in both. You are comparing very good with very bad.
I liked Buffy and Angel a lot, but “low” budget or not, their monsters were not believable. Those 2 series and Twilight are aimed at the teen market; True Blood and Being Human are definitely not.

Thomas

Kan sagens følge dine argumeter og ved godt at twillight ikke har inspireret alle dem jeg nævnte og der er forskeld på hvem de henvender sig til. min anke er heltegørelsen af vampyrer og varulve, et er de i dyre produktioner er ynkelige metroseksuelle mand(vampyrerne) og små taskehunde(varulvende)
der var 2 "gode" vampyrer i buffy og angel, der havde fået deres sjæle igen og varulve kunne ikke gøre for deres forbandelse. monstre var monstre og badgays. Det er min anke i alle de nye serier, at monstrene bliver helte og ynkelige at se på.

Håber jeg bedre fik min pointe over denne gang

Madeleineuser/613091

Så burde du satme se at komme i gang med at se den mest fantastiske saga på jorden!

Isabellauser/332130

Ja, hvis du er 14, pige og har en IQ på <80

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.