Cookie- og Privatlivspolitik

Lone Scherfig: Sådan fik jeg fat i Anne Hathaway

Videointerview med instruktøren bag 'Samme dag næste år'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk har haft besøg af instruktøren Lone Scherfig, der i denne uge er aktuel med ’Samme dag næste år’, en ny romantisk film med ingen ringere end Anne Hathaway.

Få danske instruktører har haft lige så meget medvind internationalt som Scherfig, der med den Oscar-nominerede ’An Education’ (2009) opdagede Carey Mulligan (Drive) og samtidig blev et anerkendt navn i udlandet.

Scherfig er dog stadig helt nede på jorden og mere end villig til at snakke om sine skuespillere, afsløre hvilken karakter, hun bedst kan lide og komme i dybden med, om ’Samme dag næste år’ virkelig er en romantisk komedie.

Samme dag næste år fik premiere den 29. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Ah, Lone Scherfig her helt klart en af de ting der gør mig stolt af at være dansker. Alle taler om Susanne Bier, men IMO er Lone Scherfig Danmark's største og mest talentfulde kvindelige instruktør. Jeg glæder mig umenneskeligt meget til at se One Day, jeg har ventet på den i SÅ lang tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.