Cookie- og Privatlivspolitik

Zathura

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.03.2006
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zathura
|

Walter på 10 og Danny på 6 er brødre. De er alene hjemme i forstads-villaen med storesøster Lisa, da Danny opdager et gammelt, mekanisk bræt-spil kaldet ZATHURA.

Danny overtaler Walter til at spille med, og pludselig er de på en fantastisk rumrejse i deres mobile space-home.

Et familieeventyr fyldt med action og effekter skrevet af forfatteren bag 'Jumanji' og 'The Polar Express'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Set-up'et i filmen er udmærket. Vi introduceres til en familie med to drenge, en ældre teenagedatter, og en hyggelig far spillet af Tim Robbins. Der bygges stille og roligt en stemning op, og alle børnene spiller troværdigt og uden at være irriterende. Da børnene så skal være alene hjemme, finder den yngste dreng et brædtspil, som de selvfølgelig skal prøve...

Herefter går det helt galt efter fuldstændig samme formel som i den første Jumanji film. Hver gang der flyttes nogle brikker på spillepladen, skal der trækkes et kort. De fleste af kortene medfører livstruende situationer, og det er både utrolig dumt og ret kedeligt at se på, hvordan de skal redde sig ud af det ene vanvittige scenarie efter det andet. På et tidspunkt angribes de af nogle øgleagtige aliens, som på ingen måde er lavet med de teknologiske muligheder, som man havde i 2005. Tværtimod ligner de noget fra en 80'er B-film splatter. Det er umuligt at tage seriøst, så jeg endte med at sidde og spekulere på, om filmen i virkligheden bare er en parodi på Jumanji. Det tror jeg dog ikke, for der er i modsætning til Jumanji filmen så godt som ingen humor i Zathura.

Maria Fredgaard

En sjov historie om et brætspil der tager dem på en fantastisk rejse. Lidt svævende mellem virkelighed og fiction, og det er altid en fryd at se Tim Robbins i disse hyggelige roller. Kan godt anbefales.

Det fungerer fint med effekterne, og man fornemmer at det er virkeligt for de to drenge. Et spil somme dette kan de fleste drenge hvis godt drømme om at opleve :)

Også sjovt at se Kirsten Dunst i en rolle fra 95!

Tribute

Den var god nok men også lidt ringe og dårlig.
Jeg har ikke særlig meget at anmelde om denne film. Jeg kan kun sige at det er en flot familie science Fiction film, og den skal ses med familie eller til en film aften med vennerne.

josimar1234

god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter