Your Sister's Sister

Censur Alle
01. Nov 2012
90 min
Angel Film
Your Sister's Sister
Billede
(© Angel Film)
Billede
(© Angel Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Your Sister's Sister' ryger Jack på etårsdagen for sin brors død tilbage i en tåge af sorg.

Hans gode veninde Iris sender ham derfor ud til sin fars hytte langt ude på landet. Her er idyl og ro. Men Iris’ søster Hannah er også i hytten, i færd med at hele sårene efter et forlist forhold.

Efter Jack og Hannahs forsøg på at drukne sorgerne i tequila ender de i seng sammen. Da Iris dukker uanmeldt op næste dag for at blotte sine følelser for Jack, bliver det startskuddet på nogle afslørende dage, hvor hemmeligheder bliver gravet frem langt væk fra al civilisation.

Instruktøren Lynn Shelton har tidligere stået bag indie-dramaer som 'My Effortless Brilliance' (2008) og 'Humpday' (2009). Begge film er frontløbere i mumblecore-bølgen, som Shelton var med til at starte. Mumblecore indbefatter et lavt budget, amatør-skuespillere og overvejende improvisation.

'Your Sister's Sister' bruger dog langt fra amatør-skuespillere, men meget af plottet er blevet improviseret under optagelserne. I rollen som Iris ses Emily Blunt, som fik sit gennembrud i 'The Devil Wears Prada' (2006), og som senere har spillet med i film som 'The Young Victoria' (2009) og 'Looper' (2012).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: