Cookie- og Privatlivspolitik

YSL: L'amour fou

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.01.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
YSL: L'amour fou
|
’YSL: L’amour fou’ er en dokumentarfilm om modeskaberen Yves-Saint Laurent og hans forhold til Pierre Bergé.

Da Yves-Saint Laurent døde i foråret 2008, lod han sin livsledsager både i arbejds- og privatlivet, Pierre Bergé, alene tilbage. Sammen havde de revolutioneret modeverden, og nu stod Bergé med en kæmpe kunstsamling som monument over deres kunstneriske stræben. Den efterfølgende auktion blev siden omtalt som "århundredets auktion".

Filmen bruger unikt interviewmateriale med Pierre Bergé og selvfølgelig Yves-Saint Laurent, der fortæller anekdoter fra sit liv.

’YSL: L’amour fou’ er en intim dokumentar om kærligheden og kunsten, der førte Yves-Saint Laurent og hans partner sammen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5
3.5

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... betagende i sin skildring af den smukke, enigmatiske kunstner med det forpinte sind og årelange festmisbrug." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Filmen efterlader flere spørgsmål end svar... ganske vist sulten efter at vide mere... men den sult burde jeg vel have fået stillet efter at have set en 100 minutter lang film om ham." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... minder mest af alt om et kedsommeligt museumsbesøg. ... Og i en film om ham, var det nu ham, som vi gerne havde set mere til." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en smuk og langsommelig film... Der gøres meget ud af samlivet med privatpersonen... hvorimod filmen samlet set ikke bruger mange minutter på at vise hans designs." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Man fornemmer, at der kunne tegnes et spændende myldrebillede af tiden, hvis man brugte Laurents liv og virke som vindue. Det er desværre ikke den film, som Thoretton har valgt at lave. ... en uforløst skitse." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine Ørbeck

Super smuk film om YSL som var en af de største hvis ikke den største designer. Han var simpelthen genial;-)

Anette Adleruser/275437

Har fundet ud af at Gentofte Kino viser filmen, men kun i 5-6 dage (sidste dag er tirsdag i næste uge)

milesuser/469678

i vester vov vov, iflg deres hjemmeside

annouser/64289

helt sikkert

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.