Cookie- og Privatlivspolitik

You & Me Forever

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.09.2012
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
You & Me Forever
|

'You & Me Forever' er en ny dansk film om veninder og jalousi.

Når man altid har været bedste veninder, er der næppe noget mere problematisk, end når en tredje pige blander sig i, hvad der ellers er en formfuldendt duo.

Det oplever de 16-årige barndomsveninder Laura (Julie Andersen) og Christine (Emilie Kruse), da de en dag møder den mystiske og spændende Maria (Frederikke Dahl Hansen).

Laura bliver draget af Maria, der uden filter taler om drenge og sex, og selvom hendes grænser bliver udfordret, bliver de to piger tættere og tættere. Christine føler sig derimod udenfor og kan ikke forstå, hvorfor Laura trækker sig væk fra hende.

Før Laura ved af det, står hun i et dilemma: Skal hun blive hos sin bedste veninde eller følge Maria?

'You & Me Forever' indskriver sig i den stolte danske tradition for ungdomsfilm, der skildrer teenagelivets dramaer, venner, sex og kærlighed.

Instruktøren Kaspar Munk har allerede tidligere beskæftiget sig med unge i spillefilmsdebuten 'Hold om mig' (2010), og han har hentet både Julie Andersen og Emilie Kruse fra den film til at spille med i 'You & Me Forever'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (134 votes)
3.9
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fin hverdagsrealisme og problemstillinger, som de fleste kan identificere sig med. Hemmeligheden ligger i valget af gode, unge skuespillere og naturligvis også i et manuskript (skrevet af instruktøren), som formår at bevæge os og bevæge sig selv dramatisk fremad uden at blive overstyret og urealistisk." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Et stærkere manuskript og en større produktion vil gøre underværker for instruktøren, for Kaspar Munk kan tydeligvis tale både til og med sin målgruppe. Og så fortjener han ros for ikke at dæmonisere den danske ungdom." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Kaspar Munk ... har et særligt talent for at instruere unge mennesker og beskrive deres verden på en sjældent overbevisende og troværdig facon. Noget man skal tilbage til de yngre udgaver af Nils Malmros eller Søren Kragh-Jacobsen for at finde i lige så ren og stærk form." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en vedkommende lille film om det universelle i at være ung." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Problemstillingerne er måske nok både velkendte og (til en vis grad) fortærskede, men spillet er lydefrit, og følelserne virker ægte." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Doseringen af patos lykkes bedre end i 'Hold om mig'. De unge skuespillere er blevet to år bedre. Historien strækkes rigelig langt. Søren Bays intense kamera registrerer alt med tilbageholdt åndedræt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Perioden fra barn til teenager er præget af en masse valg. Fin film hvor Kaspar Munk meget godt fanger essensen af den svære periode.

D.

Filmen handler om teenagepiger og om at blive voksen. Om at blive/føle sig holdt udenfor og om den første gang.
Ved siden af mig sad en mor med to småpiger på 9-10 år. Hun småslumrede under hele filmen, mens pigerne sad med opspillede øjne og så nogle (til tider) ret grove scener med mobning, svigt, sex. Den ene af pigerne sad meget uroligt i stolen, mens hun krammede sin Build a Bear bamse. Hun var tydeligt utryg. Jeg synes, forældre burde sætte sig lidt ind i, hvad filmen drejer sig om, inden de tager deres børn ind at se den.

Katja

Jeg synes Kaspar Munk er rigtig dygtig til at instruere unge skuespillere - hvilket især bevises i denne film! Dialogen er rigtig skarp og det er tydeligt at skuespillerne bliver udfordret i deres roller!

Så med hans gode egenskaber med unge skuespillere og historier der skildrer unges teenage problemer.. er jeg faktisk der hvor jeg synes Kaspar Munk er nutidens københavnske udgave af Nils Malmros :)

Jian

Synes stærkt at der skal aldersgrænse på! Det er selvfølgelig træls for de piger som vildt gerne vil se dem, men der er virkelig nogle scene som ikke skal være til unge under 14 år.

FilmFyr

Den er på 11 år.

Og nu kan jeg godt tåle at se lidt af hvert, så jeg kan ikke huske nogen bestemte scener der var vildt stødende.

Men det er jo forskelligt hvad man kan klare :)
Og det handler ikke om at man er mere moden hvis man ser den, som 11 årig end som 14 årig.
Det er bare op til den enkelte person, hvad man tror man kan klare

Ditte

Jeg havde regnet med noget mere og noget bedre. Filmen var ikke lige frem dårlig, men heller ikke speciel god.
Den er nem at sætte sig ind i som teenager, men det er en film, man hurtig glemmer.
Skuespillet er ikke noget særlig, og der mangler en del handling.
Men den er dog bedre end Hold Om Mig.

Natacia

Det er en god film, som de fleste teenager kan sætte sig ind, altså det med at miste en veninde :)

signesejerejeuser/1018189

.

Nadia

Jeg har hørt han skulle være med?

Julie

Filmen indebærer ikke lige umiddelbart nogle nye elementer indenfor den danske teenage- film genre.. Den minder om noget man har set før engang i folkeskolen.. Der udover er den da stadig god, men ikke særlig nytænkende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.